Ο Νάρεϊ και ο Σοτέλδο κρατούν σε εγρήγορση τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Ιουλίου 2022

Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ κινήθηκε στην εκκίνηση της σεζόν στο μεταγραφικό παζάρι. Οι συμφωνίες με επτά παίκτες (συμπεριλαμβάνουμε και τον Νάσμπεργκ που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη), έδωσαν την δυνατότητα στον Λουτσέσκου να δουλέψει από την αρχή με έξι παίκτες και αυτό έχει επιφέρει μεγάλη πρόοδο στην ενσωμάτωσή τους στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και του Ρουμάνου τεχνικού.

Πήρε έναν ακόμη, τον Μπράντον Τόμας, όταν προέκυψε ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα, δυστυχώς, όμως, δεν είχε καταφέρει να τελειώσει στους χρόνους που ήθελε την απόκτηση δύο βασικών κινήσεων στον σχεδιασμό. Του δεξιού εξτρέμ και του μεσοεπιθετικού, πίσω από τον φορ. Η καθυστέρηση ήταν σημαντικά μεγάλη στην περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ, γιατί ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τον Γερμανό εξτρέμ να εντάσσεται στην ομάδα από την αρχή του βασικού σταδίου προετοιμασίας και αυτό δεν συνέβη, καθώς ο παίκτης παρέμενε μέχρι χθες στη Φορτούνα που είπε το «ναι» το βράδυ.

Από την άλλη, για τον Γέφερσον Σοτέλδο, από την αρχή, το σκεπτικό ήταν ότι για έναν μεσοεπιθετικό και ένα στόπερ, ο ΠΑΟΚ θα άφηνε τον χρόνο να κυλήσει για να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες με παίκτες που στην αρχή δεν θα έβλεπαν ως επιλογή τον Δικέφαλο, αργότερα, όμως, μπορεί να άλλαζαν στάση. Προέκυψε η ευκαιρία με τον Βενεζουελάνο, που τα έχει σπάσει με την Τίγκρες, και σωστά ο Μπότο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Το γιατί την ταχύτητα του Πορτογάλου στις πρώτες επαφές δεν είχε ακολουθήσει μία ανάλογα γρήγορη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος ο Μπότο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της Τίγκρες μπορούν να απαντήσουν. Χρόνος υπάρχει ακόμη και υπό αυτή την έννοια, ο μόνος προβληματισμός είναι, μην τυχόν η μη-έγκαιρη-ολοκλήρωση αυτών των ενεργειών επηρεάσει αρνητικά την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τον πρώτο στόχο, την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Αυτός είναι ένας λόγος που άπαντες εντός ομάδας πρέπει να είναι σε κατάσταση εγρήγορσης για να μην δώσουν κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους που θα βρούνε μπροστά τους το καλοκαίρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.