ΠΑΟΚ: Ο Νάρεϊ φωνάζει δυνατά παρών

Γιώργος Καστάνης09 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Ο Γερμανός εξτρεμ δείχνει με το «καλημέρα» τα διαπιστευτήριά του στο φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ και της Ελλάδας γενικότερα και οι επιδόσεις του, μιλούν από «μόνες» τους. Ο Νάρεϊ σπάει τα κοντέρ στις στατιστικές κατηγορίες, καθώς αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο εξτρεμ.

Έχει ένα πολυσύνθετο ρόλο, βοηθά παντού και αυτό αποδεικνύεται από τις επιδόσεις του, στις κατηγορίες που θα αναφέρουμε ευθύς αμέσως. Φαίνεται από αυτές τις επιδόσεις, πως δεν ήταν τυχαία η επιμονή του Ζοσέ Μπότο αλλά και του Λουτσέσκου, να αποκτήσουν έναν εξτρεμ που θα είχε αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού του, τα οποία δείχνει ο Νάρεϊ. Το αξιοσημείωτο, είναι πως ο Γερμανός έχει δέσει με την ομάδα. Και συναισθηματικά. Αρκεί να θυμηθεί κανείς, πως στον αγώνα της Τούμπας με την Λέφσκι, μετά τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό στις 28 Ιουλίου, ήταν απαρηγόρητος και έκλαιγε, πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Πάμε τώρα και στα στοιχεία που είναι πιο συγκεκριμένα. Ο Νάρεϊ έχει σκοράρει μία φορά, στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, όπου δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια, έδειξε ότι έχει «κρύο αίμα» και έδωσε μία υπερπολύτιμη νίκη στον Δικέφαλο. Για τον ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει από την έναρξη της σεζόν στα πέντε παιχνίδια και οι Κούρτιτς, Ντάντας, Τόμας. Αυτοί είναι οι τέσσερις σκόρερ.

Έχει μία ασίστ. Σέρβιρε το γκολ στον Μπράντον Τόμας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στην κατηγορία των σούτ, έχει επτά (7) στο σύνολο. Περισσότερα από τους υπόλοιπους. Τέσσερα (4) σουτ έχει ο Κούρτιτς, όσα και ο Αουγκούστο, τρία (3) ο Τόμας και δύο (2) ο Μπίσεσβαρ.

Στην κατηγορία, σούτ εντός περιοχής, ο Νάρεϊ έχει επιχειρήσει τέσσερα (4). Τρία (3) έχει ο Μπράντον, από δύο (2) οι Ντάντας και Ντόουγκλας και ένα (1) ο Ολιβέϊρα.

Στην κατηγορία, σουτ εκτός περιοχής, ο Νάρεϊ έχει τρία (3). Όσα και ο Κούρτιτς. Από δύο (2) έχουν επιχειρήσει οι Ντόουγκλας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ένα (1) ο Μπίσεσβαρ.

Στην κατηγορία, γκολ ανά τελική προσπάθεια, προηγείται ο Τιάγκο Ντάντας με μία στις δύο. Ακολουθούν οι Κούρτιτς και Μπράντον (1 στις 4) και στη συνέχεια ο Νάρεϊ (1 στις 7).

Στην κατηγορία, χαμένες ευκαιρίες, ο Νάρεί έχει δύο (2), όσες και οι Ντόουγκλας, Μπράντον Τόμας. Στα λεπτά συμμετοχής προηγούνται οι Κοτάρσκι και Ίνγκανσον που έχουν από 471, ακολουθεί ο Ντόουγκλας με 435 και αμέσως μετά ο Νάρεϊ με 401.

Στις σέντρες ο Γερμανός έχει 21 και ακολουθεί ο Τσαούσης με 11 και ο Κούρτιτς με εννέα (9).

Στα εύστοχα γεμίσματα, ο Νάρεϊ έχει εννέα (9), ο Τσαούσης τέσσερα (4), ο Κούρτιτς τρία (3), οι Βιεϊρίνια και Αντρίγια από δύο (2).

Στα κλεψίματα, πρώτος είναι ο Κουλιεράκης με 13 και ακολουθεί ο Νάρεϊ με 10, όσα έχει και ο Τσαούσης.

Στα κερδισμένα φάουλ, ο Γερμανός έχει επτά (7) όσα και ο Μπράντον Τόμας.

Γίνεται απολύτως κατανοητό, πως η συμμετοχή του είναι μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες, αποδεικνύει πως δεν είναι ένας απλός εξτρεμ, αλλά δίνει λύσεις σε όλους τους τομείς και δικαιολογεί (μέχρι αυτή την στιγμή) την επιμονή των επιτελών του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, αλλά και την υπομονή που έδειξαν το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού για να έρθει στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.