Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 3-3 απέναντι στη Λουντογκόρετς σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε , το οποίο ωστόσο αναμένεται να μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του Ανέστη Μύθου, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ στο 90΄της αναμέτρησης.
Ο νεαρός επιθετικός πέρασε στη θέση του Φεντόρ Τσαλόφ στην κορυφή της επίθεσης και μέσα σε 22' λεπτά κατάφερε να κάνει τη... δουλειά , ισοφαρίζοντας για τους ''ασπρόμαυρους'', σε ένα γκολ που θα θυμάται για πάντα.
Αυτό το γκολ είχε ξεχωριστή σημασία, αφενός γιατί ήταν το πρώτο του Μύθου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στην πρώτη του συμμετοχή στο Europa League και αφετέρου γιατί έγινε ο 3ος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει το soccerbase.gr: Ο Ανέστης Μύθου έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης, που σκοράρει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ (18 ετών, 6 μηνών και 22 ημερών). Προηγούνται ο Στέλιος Πόζογλου (17 ετών, 10 μηνών και 20 ημερών) και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (18 ετών, 1 μήνα και 11 ημερών).
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube