Ο Μπρούνο νιώθει ξανά σημαντικός

Γιώργος Στράντζαλης03 Φεβρουαρίου 2021

Ο Μπρούνο Φελίπε ήταν το νέο πρόσωπο στη χθεσινή προπόνηση του Αρη, με τον Βραζιλιάνο να μπαίνει αμέσως στο προπονητικό πρόγραμμα και δη, στο πλάνο του Άκη Μάντζιου ο οποίος τον συμπεριέλαβε και στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. 

Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής θα εξαρτηθεί αφενός από την εξέλιξη του αγώνα, με τον Αρη να έχει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-0 στην έδρα του, και αφετέρου από τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη, καθώς έχει ν΄ αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Λογικό είναι να χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και κυρίως να βρει ρυθμό, αλλά από άποψη φυσικής κατάστασης οι αριθμοί του απεικονίζουν μία ενθαρρυντική εικόνα. Το επιπλέον σημαντικό για την άμεση παρουσία του στο πλάνο του Μάντζιου, είναι ότι ο Μπρούνο δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. 

Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, τις απαιτήσεις του κλαμπ, ενώ στον Αρη βρήκε κι έναν καλό του φίλο, τον Εμάνουελ Σάκιτς, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία σε Αούστρια Λουστενάου και στον Ατρόμητο. Μιλώντας για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Αρη, πάντως, ο Μπρούνο άφησε να εννοηθεί ότι ο Αρης τον κάνει να αισθάνεται ξανά σημαντικός, καθώς του δίνεται η ευκαιρία να πάρει παιχνίδια που δεν είχε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό.

 “Ειμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Αρης μού άνοιξε ξανά την πόρτα για να παίξω ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ελπίζω με πολλά γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι το κλαμπ που δίνει την ευκαιρία να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο”, είπε και πρόσθεσε: “στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100%. 

Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω είναι ότι η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία, φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Θέλω η ομάδα να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου”, ενώ για το αν θα χρειαστεί χρόνο ήταν ακριβής: “ακόμη μια εβδομάδα χρειάζομαι για να είμαι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλω”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.