«Ο Μπρούνο Κόστα έχει καλή συμπεριφορά ακόμη και όταν δεν παίζει, είναι έξυπνος παίκτης και έχει δυνατό σουτ»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο διευθυντής του πορτογαλικού σάιτ Mais Futebol, Πέδρο Κούνια, και μίλησε για την περίπτωση του Μπρούνο Κόστα που ενδιαφέρει τον Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Πέδρο Κόστα είναι προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο και έπαιξε πολλά χρόνια εκεί, ωστόσο δεν είχε πολλές ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Πήγε και έπαιξε στην Πορτιμονένσε και στη συνέχεια στην Πάσος Φερέιρα και ανάγκασε την Πόρτο να κοιτάξει ξανά την περίπτωση του και να τον αγοράσει. Με την Πάσος Φερέιρα έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του».

Για τη θέση του και τον ρόλο του: «Δεν είναι εύκολο να παίξεις την Πόρτο και είναι λόγοι είναι προφανείς, ο Κόστα μπορεί να παίξει ως αμυντικός και ως κεντρικός χαφ, αλλά και ως δεξί μπακ, το έκανε αρκετές φορές την περσινή χρονιά. Εχει δυνατό σουτ, είναι καλός σε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, είναι έξυπνος παίκτης, δέχεται την μπάλα. Ο Αρης είναι καλό βήμα γι’ αυτόν γιατί χρειάζεται σταθερότητα και ρόλο. Πέρυσι στην Πόρτο του είπαν ότι θα παίξει όμως υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή και δεν πήρε τον χρόνο που ήθελε. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ ήταν τραυματίας ο Γκρούγιτς και ο Μπρούνο Κόστα έπαιξε βασικός, κάνοντας καλή εμφάνιση».

Για τον Αρη: «Ο Κονσεϊσάο τον πιστεύει αλλά ο Μπρούνο θέλει να πάει σε μία ομάδα που να παίζει και ο Αρης είναι καλή επιλογή για την καριέρα του. Πάντα είχε καλή συμπεριφορά ακόμη και το διάστημα που δεν έπαιζε, για τον Αρη θα είναι μια καλή κίνηση αν φυσικά τον αποκτήσει».

Για το παρελθόν του: «Είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο, μικρός έκανε κολύμβηση, καράτε, ρόλερ χόκει, ενώ επίσης έπαιζε σκάκι, ήταν περιφερειακός πρωταθλητής σαν μικρό παιδί. Αγαπάει το σκάκι και παίζει ακόμη με τους συμπαίκτες του στην Πόρτο. Περιμένει να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε ένα φημισμένο Πανεπιστήμιο στην Πορτογαλία. Σίγουρα θα ασχοληθεί με τη μηχανική όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ηταν καλός μαθητής, καλό παράδειγμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.