Ο Μπράουν Ιντέγε αποκαλύφθηκε στη Σοφία Αλατζά

Metrosport Team08 Ιουνίου 2020

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στη Σοφία Αλατζά μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Μπράουν Ιντέγε.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια άφησε για λίγο την Αθήνα και επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη για να συνομιλήσει με τον Νιγηριανό επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» σε ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο.

Ο Ιντέγε μεταξύ των όσων ανέφερε στάθηκε στο μέλλον του στον Άρη, τη ζωή στη Θεσσαλονίκη αλλά και ένα θέμα το οποίο μαστίζει την κοινωνία και έχει να κάνει με τον ρατσισμό. 

Ο ίδιος ολοκλήρωσε τη συνέντευξη, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη καθώς έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό: 

Για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ για την πρεμιέρα των Play-Off: «Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους γιατί αυτοί είναι το κίνητρό μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, κρατάει την μπάλα. Εμείς είχαμε καλύτερη ομάδα και δείξαμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο όταν παίζουμε στην έδρα μας και είναι πολύ καλό που ξεκινήσαμε με νίκη».

Για την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού: «Αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στο να διαβάζω και να βελτιωθώ στο (ηλεκτρονικό παιχνίδι) FIFA».

Αναφορικά με το σπίτι που μένει στη Θεσσαλονίκη μπροστά στην παραλία: «Διάλεξα συγκεκριμένα αυτό το σπίτι γιατί όταν ξυπνάω κάθε πρωί νιώθω χαρούμενος».

Για τον τρόπο που λειτουργεί εκτός γηπέδων: ««Είμαι κουλ, παίρνω τη ζωή χαλαρά και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή, γιατί κάθε στιγμή μπορεί να είναι η τελευταία. Δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα».

Για τα πλάνα του σχετικά με την επόμενη χρονιά: «Είχα μια συζήτηση με τους υπεύθυνους της ομάδας και τους είπα ότι θα ήθελα να τελειώσω τη φετινή σεζόν στον Άρη. Μετά τη λήξη της σεζόν θα ήθελα να πάω στην πατρίδα μου, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και μετά να αποφασίσω».

«Λένε οι ζωές των μαύρων μετράνε»

Είναι το πιο σημαντικό πράγμα τα χρήματα ή το να νιώθει καλά σε μία ομάδα; Ο Ιντέγε απαντάει: «Πρώτα πρέπει να αισθάνεσαι όμορφα και το δεύτερο είναι τα χρήματα. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και φροντίζουμε τις οικογένειές μας από αυτή τη δουλειά».

Αναφορικά με τα στοιχεία ρατσισμού που κάνουν συχνά την εμφάνιση τους: «Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ. Θεωρώ ότι το σύστημα δεν είναι δίκαιο για τους μαύρους και όπως λένε οι ζωές των μαύρων μετράνε».

Για τον ελεύθερο του χρόνο και πως του αρέσει να τον περνάει: «Μου αρέσει να πηγαίνω στην παραλία, να κολυμπάω και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Για μένα είναι σημαντικό αυτό γιατί όταν τελειώσεις το ποδόσφαιρο θέλεις να περνάς χρόνο με ανθρώπους έξω από το ποδόσφαιρο, οπότε μου αρέσει αυτό».

Ενώ στο τέλος της συζήτησης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Άρη: «Θέλω να πω “ευχαριστώ” στον Άρη γιατί έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα…».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.