Ο Μπράντον, μαζί με Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ, οι τρεις που είναι στο όριο ενόψει ημιτελικών

Κώστας Πετρωτός14 Απριλίου 2024

Εχουμε σημειώσει εδώ και καιρό τον… κίτρινο πυρετό στα ματς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ που δημιουργούσε διπλή απειλή. Η μία έχει ήδη φύγει, καθώς ο Κουλιεράκης και ο Ντεσπόντοφ δεν πήραν τρίτη κίτρινη κάρτα στο «Γιαν Μπρέιντελ» και έτσι θα είναι κανονικά παρόντες στην ρεβάνς της Τούμπας, στην οποία μετρά τρεις απώλειες (Ντε Κάιπερ, Μέχελε και Τιάγκο) η Μπριζ από την ίδια απειλή.

Από εδώ και πέρα, υπάρχει το δεύτερο σκέλος της απειλής που είναι μία τρίτη κίτρινη κάρτα στο δεύτερο ματς με την Μπριζ που θα σημαίνει απώλεια του πρώτου ημιτελικού, σε περίπτωση πρόκρισης (παρότι βάσει κανονισμού UEFA, στην φάση των «4» σβήνονται οι κάρτες όλων των παικτών, αλλά όχι και οι τιμωρίες). Πλέον, όμως, δίπλα στα ονόματα των «επίφοβων» (Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ) μπαίνει και αυτό του Μπράντον. Στο Βέλγιο δέχθηκε την δεύτερη κάρτα του ο Ισπανός (η πρώτη ήταν στην Φρανκφούρτη) και έτσι θα πρέπει να είναι προσεκτικός το βράδυ της Πέμπτης.

Βέβαια, το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στους «4» και δεν χωράει καμία έκπτωση στο πάθος με το οποίο θα μπούνε ακόμη και οι παίκτες που είναι στο όριο καρτών στο παιχνίδι. Κανείς δεν θα τους κατηγορήσει αν πάνω σε φάση δεχθούν μία κάρτα, ο ΠΑΟΚ προκριθεί και χάσουν τον πρώτο ημιτελικό. Θα πρέπει, όμως, να έχουν το νου τους σε διαμαρτυρίες, κοκορομαχίες και γενικώς συμβάντα εκτός του καθαρά αγωνιστικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάρτα στο ματς του Βελγίου πήρε και ο Σαμάτα, αλλά ο Τανζανός φορ δεν είχε δεχθεί άλλη από την φάση των ομίλων του Conference League και έπειτα και έτσι δεν έχει κίνδυνο για το ματς της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.