Ο Μπράμπετς και οι εναλλακτικές του Άρη στα μετόπισθεν

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν ο μεγάλος άτυχος των πρώτων αγώνων του Nations League καθώς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τσεχίας με αντίπαλο την Πορτογαλία και αναμένεται να επιστρέψει αύριο (27/9) στη Θεσσαλονίκη.

Ο έμπειρος στόπερ θα εξεταστεί και από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Ξυλούρη, ωστόσο η πρώτη εκτίμηση από τον γιατρό της Εθνικής του ομάδας κάνουν λόγο για θλάση 2ου βαθμού και ήδη ο Άγγλος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ψάχνει τις λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Ο Φαμπιάνο αποτελεί τη σταθερά στην άμυνα του Άρη και πλέον οι λύσεις είναι... μετρημένες. Ειδικότερα πρώτη επιλογή αποτελεί ο Νικολάς Νκουλού ενώ ενδέχεται να ενεργοποιηθεί και ο νεαρός Τανούλης που αποτελεί ένα από το μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του Άρη. Η περίπτωση του Καμερουνέζου στόπερ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πια, δεδομένου ότι αγωνίστηκε μετά από αρκετούς μήνες για ένα ολόκληρο 90λεπτο με την Εθνική του ομάδα κόντρα στο Ουζμπεκιστάν ενώ αύριο θα παίξει κόντρα στη Νότια Κορέα.

Ειδική περίπτωση αποτελεί ο Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε 56 παιχνίδια ως στόπερ έχοντας δώσει και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.