Ο Μπούργος ρώτησε για Σάντσεθ και Πέρες

Γιώργος Στράντζαλης08 Ιουνίου 2022

Πολλά είναι τα ονόματα που τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων του Αρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Κιτρινόμαυρους να καταθέτουν τα “θέλω” τους και πιο συγκεκριμένα τα ονόματα αυτών που θα ήθελαν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Μάνου Σάντσεθ και Νεουέν Πέρες είναι, σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από την Ισπανία, μεταξύ εκείνων των περιπτώσεων για τις οποίες ο Χερμάν Μπούργος έδειξε ενδιαφέρον και ρώτησε για να τους συμπεριλάβει στη λίστα των επιλογών του για την ενίσχυση της άμυνας. 

Ωστόσο και αι για τις δύο περιπτώσεις οι συνθήκες δεν κρίνονται ευνοϊκές. Ο Σάντσεθ (21, 1.71μ. αριστερός μπακ) πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Οσασούνα. Είχε γεμάτη σεζόν στη La Liga, κάνοντας 33 παιχνίδια με ένα γκολ και τρεις ασίστ και σύμφωνα με όσα μεταφέρουν από την Ισπανία, η Ατλέτικο ήδη συζητά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει άλλη μια σεζόν στην Οσασούνα καθώς εκτιμά ότι και φέτος θα έχει εγγυημένο αγωνιστικό χρόνο.

Ο Νεουέν Πέρες (21, 1.84μ. κεντρικός αμυντικός), με καταγωγή από την Αργεντινή, πέρυσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας με τη φανέλα της Ουντινέζε. Κατέγραψε 20 συμμετοχές και η Ατλέτικο βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή με την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία έχει εκφράσει ζεστά ενδιαφέρον να τον εντάξει στο ρόστερ της. 

Τα προηγούμενα χρόνια είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Γρανάδα, Φαμαλικάο και Αρχεντίνος Τζούνιορ. Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που αγωνιστικά ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Χερμάν Μπούργος, είναι σε θέσεις που ο Αργεντίνος προπονητής έχει ζητήσει άμεσα ενίσχυση αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να μπουν στη λίστα των προτεραιοτήτων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.