«Ο Μπούργος ήθελε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ και τα κατάφερε, θετικό πως ανακατεύει στην τράπουλα»

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και σχολίασε τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, τις αλλαγές συστημάτων του Μπούργος στον Αρη αλλά και την παρουσία νέων προσώπων στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο στη Γαλλία πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση, έδειξε θάρρος. Η Μαρσέιγ είναι πολύ επιθετική ομάδα, είναι καλύτερη εκτός έδρας. Ο Λουτσέσκου είναι έξυπνος προπονητής και σίγουρα θα το έχει παρατηρήσει. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η ατμόσφαιρα, αν και είναι συνηθισμένοι οι παίκτες της Μαρσέιγ, ελπίζω να δείξουμε τον πολιτισμό μας και να μην γίνουν επεισόδια. Είναι υπέρ του ΠΑΟΚ πως δεν θα έρθουν Γάλλοι και έτσι οι οπαδοί θα ασχοληθούν με την εμψύχωση της ομάδας τους».

Για τις αλλαγές των συστημάτων από τον Μπούργος: «Για μένα δεν είναι το καλύτερο να αλλάζεις τα συστήματά σου όσο και να τα έχεις δουλέψει. Αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση είναι πως ανακατεύει πολύ την τράπουλα. Σίγουρα χρειάζεται πολλοί παίκτες και βλέπω πως βάζει παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ φέτος. Είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον Αρη».

Για την παρουσία του Εμπακατά και του Πάλμα στην ενδεκάδα του Αρη στο ΟΑΚΑ: «Ο προπονητής του Αρη ήθελε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ και τα κατάφερε. Δεν περίμενα να παίξει με αυτή την ενδεκάδα. Ο Αρης όπως έβγαινε στην αντεπίθεση στο τέλος, θα μπορούσε να είχε γίνει 1-3 και 1-4. Ο Μαντσίνι δημιουργεί κινδύνους, τελειώνει τις φάσεις αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερος αν σκόραρε περισσότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.