Ο Μπότο παίζει τα ρέστα του για έναν άσο στην επίθεση!

Κώστας Πετρωτός27 Ιανουαρίου 2022

Το αρχικό μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ συμπεριλάμβανε την απόκτηση και ενός μεσοεπιθετικού (ιδανικά δεκαριού που να μπορεί να παίξει στα άκρα, αλλά αν είναι αξιόλογη περίπτωση ακόμη και μόνο ακραίου) για να ενισχύσει την γραμμή κρούση της ομάδας τόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν, όσο και στα επόμενα χρόνια. 

Ο Ζοσέ Μπότο από την πρώτη στιγμή έλεγε στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και κυρίως με τον Ραζβάν Λουτσέσκου “θέλουμε έναν πραγματικά πολύ καλό παίκτη στην μεσοεπιθετική γραμμή” και τα κριτήρια που έθεσε ήταν πολύ αυστηρά. 

Η έρευνα άρχισε άμεσα και η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που επιτεύχθηκε η οριστική συμφωνία με την Μορεϊρένσε για την αγορά των δικαιωμάτων του Φιλίπε Σοόαρες, ο 56χρονος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έριξε όλο το βάρος εκεί. 

Οι πληροφορίες εδώ και μέρες επιμένουν ότι ο Μπότο έχει εστιάσει κυρίως στην αγορά της Πορτογαλίας και κατά δεύτερο σε αυτή της Ισπανίας. Μάλιστα από τις προηγούμενες μέρες, η «Μ» και το metrosport.gr είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει μία περίπτωση σε ηλικία παρόμοια με αυτή του Σοάρες, από μικρομεσαία ομάδα επίσης της Πορτογαλίας που ήταν πολύ ψηλά στην λίστα. 

Τις τελευταίες ώρες, έρχονται και άλλες πληροφορίες για παίκτη από αξιόλογη ομάδα της χώρας, που επίσης απασχολεί τον ΠΑΟΚ, χωρίς να διευκρινίζεται να πρόκειται για Πορτογάλο ή παίκτη άλλης εθνικότητας. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Ζοσέ Μπότο δουλεύει εντατικά πάνω στην μεταγραφή μεοεπιθετικού και επιχειρεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες μέχρι τα τέλη του μήνα να πετύχει συμφωνία που θα φέρει στην Τούμπα παίκτη που καλύπτει όλα τα στάνταρ του ΠΑΟΚ. 

Ωστόσο, υπάρχει ένας αστερίσκος που οφείλουμε να υπογραμμίσουμε με έντονα γράμματα: Αν δεν βρεθεί η φόρμουλα να έρθει παίκτης που πραγματικά θέλει ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει μεταγραφή για την μεταγραφή, αλλά θα μεταθέσει την προσπάθεια για να έχει η ομάδα από την αρχή της επόμενης σεζόν την κατάλληλη επιλογή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.