Ο Μπότο, ο Φάμπιο Μαρτίνς και η «υποχρέωση» με Ντάντας

Κώστας Πετρωτός17 Νοεμβρίου 2022

Ο Ζοσέ Μπότο ταξίδεψε για την Πορτογαλία για να περάσει μερικές μέρες με την οικογένειά του. Είναι λογικό, από την στιγμή που υπάρχει ανοιχτό θέμα με τον συμπατριώτη του Φάμπιο Μαρτίνς για τον ΠΑΟΚ, πολλοί να συνδυάζουν την παρουσία του στη πατρίδα του με πιθανή επαφή μαζί του. Αν και έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής και προφανώς περιμένει και την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη κίνηση με τον Μαρτίνς.

Ένας μπούσουλας για συμφωνία (δύο χρόνια συμβόλαιο, έναντι 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως) υπάρχει από το καλοκαίρι, ωστόσο, με δεδομένο ότι έχουν περάσει δύο μήνες ακόμη που ο Μαρτίνς είναι ανενεργός είναι λογικό τα οικονομικά δεδομένα να αναπροσαρμόζονται προς τα κάτω. Βλέποντας και κάνοντας, λοιπόν, για τον Μπότο στην περίπτωση Μαρτίνς, ωστόσο, ο 56χρονος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, στο διάστημα της παραμονής του θα έχει μία «υποχρέωση».

Θα δει από κοντά τον Τιάγκο Ντάντας με την K21 της Πορτογαλίας (έχει δύο φιλικά με την Τσεχία αύριο και την Ιαπωνία την Τρίτη). «Είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο προπονητής μας γνωρίζει τόσο από τις ομάδες μας, όσο και από την Εθνική ομάδα. Αυτή η πρακτική εξάσκηση χρησιμεύει στην αφομοίωση ιδεών και διαδικασιών παιχνιδιού», δήλωσε χθες γι αυτά τα παιχνίδια, ο βραχύσωμος άσος του ΠΑΟΚ από το Αλκάβρε όπου βρίσκεται η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, προσθέτοντας πως διανύει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Θυμίζουμε ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ντάντας θέλει μέσω του ΠΑΟΚ να έχει σταθερή θέση στην ομάδα της Πορτογαλίας. Στην διοργάνωση θα συναντηθεί με τον Κοτάρσκι, καθώς και η Κ21 της Κροατίας με την δική του τεράστια συνεισφορά έχει προκριθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.