Ο Μπόλονι θέλει τον Βιεϊρίνια στον Παναθηναϊκό, αλλά...

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2020

Οι διοικούντες του Παναθηναϊκού μετά το διαζύγιο με τον Πογιάτος συμφώνησαν σε όλα με τον Λάζλο Μπόλονι για τη θέση στον «πράσινο« πάγκο.

Ο έμπειρος προπονητής, γνωστός από το πέρασμά του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ έχει ήδη συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος προ ημερών μέσω μακροσκελούς μηνύματος στα social media έκανε γνωστό την αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου, αλλά και δύο ευρωπαϊκών ομάδων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Metropolis 95,5 ο Χάρης Δημαράς επίσημη πρόταση ακόμα δεν έχει φτάσει στα χέρια του Αντρέ από τον Παναθηναϊκό. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του παίκτη αλλά και του Ρουμάνου προπονητή. 

Μέχρι την Παρασκευή ο Μπόλονι θα βρίσκεται στη Αθήνα, θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το αν θα κατατεθεί πρόταση στον 34χρονο άσο και αν θα γίνει ο Βιεϊρίνια συμπαίκτης με τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μαουρίσιο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.