Ο Μπίσεσβαρ έλυσε τα… μάγια και ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Ξάνθη!

Γιώργος Καραγιάννης07 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα στον αγώνα με την Ξάνθη. Είχε τέσσερις προσπάθειες του που σταμάτησαν στο δοκάρι, πέτυχε αλλά ακυρώθηκαν τρία γκολ, δημιούργησε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες και λίγο έλειψε να μην νικήσει.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως καθώς ο Μπίσεσβαρ αποδείχτηκε η χρυσή αλλαγή του ΠΑΟΚ καθώς σκόραρε στο 80’, έδωσε την ασίστ στον Κρέσπο για το δεύτερο γκολ και ο Δικέφαλος επικράτησε δίκαια με 2-0 της Ξάνθης.

Βομβαρδισμός μετά το 15’

Μετά από ολιγόλεπτη περίοδο προσαρμογής, ο ΠΑΟΚ επέβαλε το ρυθμό του και έχοντας καλή λειτουργία της μπάλας, κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ήταν όμως αναποτελεσματικός και μαζί πολύ άτυχος καυώς κατάφερε σε επτά λεπτά να σημαδέψει τρεις φορές το δοκάρι.

Σουτ στο δοκάρι από τον Πέλκα στο 19’, το ίδιο από τον Βιεϊρίνια ένα λεπτό μετά και στο 25’ ήταν πάλι ο Πέλκας που έστειλε με πλασέ την μπάλα στο εξωτερικό του δοκαριού

Η κυριαρχία της ομάδας του Φερέιρα κράτησε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Σφιντέρσκι να καταφέρνει να σκοράρει στο 37’ με τον Σφιντέρσκι αλλά υποδείχθηκε σωστά οφσάιντ. Στο 46’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι αλλά παρότι φάνηκε να υπάρχει παράβαση ο Φωτιάς δεν υπέδειξε τίποτα.

Το 0-0 ήταν άδικο και προκάλεσε και το επιπλέον άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ που γνώριζαν πως δεν υπάρχουν περιθώρια βαθμολογικής απώλειας.

Αναποτελεσματικός, άτυχος αλλά ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον τρόπο

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ επιθετικός αλλά παρέμεινε επικίνδυνα αναποτελεσματικός. Έχανε τα άχαστα, ακυρώθηκαν ορθά άλλα δύο γκολ του ως οφσάιντ , είχε και κεφαλιά του Κρέσπο σε δοκάρι στο 79’.

Στο 80’ βρήκε και το γκολ που τόσο πολύ άξιζε με τον Μπίσεσβαρ και αφού πρώτα τα έπαιξε όλα για όλα ο Φερέιρα ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο Άκπομ, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Το άγχος έφυγε οριστικά στο 88’ όταν και ο Κρέσπο με κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος (79’ Ελ Καντουρί), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια (64’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (64’ Άκπομ), Σφιντέρσκι.

Ξάνθη: Αμπάντ, Σόσα, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας (84’ Μπαριέντος), Τζουρίtσκοβιτς, Τερκί (78’ Εντουάρντο), Στάρτζεον, Ρενέλα (84’ Αμορίμ), Κοβάσεβιτς.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.