Ο Μπερνάρντο Σίλβα έστειλε τη Σίτι στον τελικό, 1-0 την Τσέλσι

Metrosport Team20 Απριλίου 2024

Το εισιτήριο για τον τελικό του FA CUP πήρε η Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με 1-0 της Τσέλσι στον ημιτελικό. 

Οι «πολίτες» έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό όταν ο Ντε Μπρόινε βρήκε τον Φόντεν μέσα στην περιοχή, εκείνος πέρασε τον Πέτροβιτς αλλά δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Στο 30' ήταν η σειρά της Τσέλσι για να απειλήσει όταν ο Τζάκσον βγήκε τετ α τετ με τον Ορτέγκα, τον πέρασε αλλά δεν εκτέλεσε. Επτά λεπτά αργότερα ο Ορτέγκα απέκρουσε το πλασέ του Πάλμερ. 

Οι «μπλε» συνέχισαν να πιέζουν και στο 49ο λεπτό απείλησαν εις διπλούν την εστία του Ορτέγκα αλλά ο Γερμανός κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε τετ α τετ με τον Τζάκσον και στην κεφαλιά του Σενεγαλέζου. Λίγα λεπτά αργότερα η Σίτι απείλησε αλλά ο Πέτροβιτς απέκρουσε σε κόρνερ στο πλασέ του Φόντεν. Στο 69' ο τερματοφύλακας της Τσέλσι είπε ξανά «όχι» στην προσπάθεια του Ντοκού. Στο 84ο λεπτό οι «πολίτες» πήραν το προβάδισμα όταν ο Ντε Μπρόινε γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, εκείνη έφτασε στον Σίλβα που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Γουόκερ, Στόουνς (46' Ντίας), Ακάντζι, Άκε, Σίλβα, Ρόδρι, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις (65' Ντόκου), Άλβαρες (88' Μπομπ)

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκουστό (79' Ντισασί), Τσάλομπα, Σίλβα, Κουκουρέγια (88' Τσίλγουελ), Καϊσέδο, Φερνάντες (88' Στέρλινγκ), Γκάλαχερ, Πάλμερ, Μαντουέκε (79' Μούντρικ), Τζάκσον

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.