Το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στη φιλική αναμέτρηση της Λουγκάνο, με τον Κέβιν Μπέρενς να επιτίθεται στον Γιώργο Κούτσια, φαίνεται πως έληξε, με τον 34χρονο επιθετικό να απολογείται για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τον Έλληνα φορ.
Ο Μπέρενς ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του, ζητώντας συγνώμη τόσο στον Κούτσια, όσο και στους συμπαίκτες του και τη διοίκηση του συλλόγου.
«Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησα δε θα έπρεπε ποτέ να ειπωθούν. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Γερμανός.
Particulier, le pressing travaillé à Lugano cet hiver.
— Valentin Schnorhk (@schn_val) January 9, 2026
La concurrence entre Behrens et Koutsias a l'air de bien se passer. pic.twitter.com/7ZAdFaSqJI
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η αιτία της επίθεσης του Μπέρενς προς τον Κούτσια ήταν ο τρόπος εφαρμογής του πρέσινγκ ψηλά, ενώ στη συνέχεια του επεισοδίου ο 34χρονος επιθετικός είπε στον Έλληνα φορ: «Μικρό φρικιό, σκάσε», σύμφωνα με ρεπορτάζ του «RSI».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube