Ο Μπέος είναι... μπαλαδόφατσα, έχει το... πακέτο που λείπει απ' τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Κανελλάκης20 Φεβρουαρίου 2021

Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚδεν διαθέτει παράγοντα σα τον Μπέο. Δεδομένο, επίσης, είναι ότι δεν έχουμε πολλούς... Μπέους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Εξέλιπαν οι παράγοντες τους οποίους μπορείς να χαρακτηρίσεις... μπαλαδόφατσα, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Ο Μπέος είναι από τους λίγους, από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, πλέον, παράγοντες που μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει με αυτό τον τρόπο και να επιχειρηματολογήσει για το... πακέτο που διαθέτουν.

Ο δήμαρχος Βόλου το ξέρει το ποδόσφαιρο και από την καλή και από την ανάποδη. Εχει αποδείξει, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται παραγοντικά, ότι και το μάτι του... κόβει, ξέρει δηλαδή να διαλέγει παίκτες, και να προστατεύει τις ομάδες του, και επικοινωνιακά να παρεμβαίνει με τον κατάλληλο τρόπο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, και παρασκηνιακά να είναι προετοιμασμένος ώστε να μη δεχθεί χτύπημα κάτω από τη μέση που θα τον βλάψει.

Παράγοντα σα τον Μπέο δεν έχει ο ΠΑΟΚ στο δυναμικό του. Εχει ικανά στελέχη, έχει τεχνοκράτες, έχει παράγοντες, αλλά... Μπέο δεν έχει.

Γι' αυτό και είναι προφανές ότι ψάχνει έναν τέτοιο παράγοντα, ότι κάνει προσπάθειες να τον βρει, αφού, έτσι όπως... παίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλεις δεν θέλεις έχεις ανάγκη από ανθρώπους με τέτοια χαρακτηριστικά.

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι τι θέλει ο ΠΑΟΚ, ή τι χρειάζεται, εκτός όλων των άλλων, μια μεγάλη ομάδα, αλλά αν το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε θέλει και μπορεί να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο, να έχει μια τόσο ενεργή επιστροφή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τον οποίο, παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν έφυγε. Απλά, τα τελευταία χρόνια, λόγω και της ιδιότητάς του ως δήμαρχος, τυπικά δεν ασχολούνταν, ουσιαστικά όμως ήταν πάντα παρών...

Υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση ο Μπέος να παραιτηθεί του δημαρχιακού του αξιώματος, να προδώσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του στο Βόλο;

Διότι, για να αναλάβει ένα ρόλο στον ΠΑΟΚ σαν αυτό που συζητιέται εσχάτως, θα πρέπει να είναι full time. Δεν μπορεί να είναι και δήμαρχος Βόλου και παράγοντας στον ΠΑΟΚ.

Εδώ ισχύει απόλυτα ότι... δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Οπότε, έχει ενδιαφέρον να δούμε το επόμενο διάστημα αν στα σοβαρά συζητιέται η προοπτική επίσημης συνεργασίας ΠΑΟΚ-Μπέου και υπό ποιους όρους και προϋποθέσεις...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.