Ο Μπενζεμά έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Copa Del Rey

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Με λυτρωτή ξανά τον Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Ατλέτικο με 2-1 στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa del Rey. 

Η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, πίεσε ψηλά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 19ο λεπτό, όταν μετά από φανταστική ομαδική προσπάθεια, η μπάλα κατέληξε στον Μολίνα στην πλάτη της άμυνας που έβγαλε στον Μοράτα, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή κάνοντας το 1-0.  

Η Ρεάλ ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και άρχισε να γίνεται απειλητική την αντίπαλη εστία. Οι Μαδριλένοι έφταναν μπροστά από τον Όμπλακ αλλά είτε εκείνος είτε η άμυνα της Ατλέτικο την εμπόδιζαν να σκοράρει. Στο 78', όμως, δεν κατάφερε κανείς να σταματήσει τον Ροντρίγκο, ο οποίος μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, απέφυγε δύο παίκτες, μπήκε στην περιοχή και ισοφάρισε στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.  

Εκεί η Ατλέτικο έμεινε με παίκτη λιγότερα αφού στο 99' αποβλήθηκε ο Σάβιτς μετά από δύο μαρκαρίσματα σε ένα λεπτό. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε να μην συμφωνεί με την απόφαση και χειροκρότησε ειρωνικά. 

Η Ρεάλ ήταν πιο επικίνδυνη και κατάφερε να βρει το γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 104ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία από τα δεξιά, ο Ασένσιο έκανε παράλληλη μπαλιά που πέρασε από όλους και έφτασε στον Μπενζεμά, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 2-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.