Ο Μπαντού Εντιαγιέ για τον ΠΑΟΚ: Ξέρει και... περιμένει

Χάρης Δημαράς17 Ιανουαρίου 2021

Ένα από τα ονόματα που παίζουν «δυνατά» για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή είναι και αυτό του Μπαντού Εντιαγιέ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ήδη υπάρχουν δύο περιπτώσεις έτοιμες για δανεισμό με οψιόν αγοράς που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή (μάλιστα από το βράδυ της Παρασκευής είχε φτάσει πληροφορία ότι ένας εξ αυτών είναι ο ύψους 1.80μ., 30χρονος Σενεγαλέζος Μπαντού Εντιαγέ που αγωνίζεται δανεικός από την Στόουκ στην τουρκική Καραγκιουμρούκ), ωστόσο, παρέμενε ακόμη προϋπόθεση η αποχώρηση του Αντερσον Εσίτι.

Ο Εντιαγιέ είναι ενημερωμένος για το ένδιαφέρον του ΠΑΟΚ και σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, έλεγε μεταξύ των άλλων πως γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει. Από την Τουρκία και την Καραγκιουμρούκ όπου αγωνίζεται ως δανεικός θέλει να αποχωρήσει. Κάπου εκεί, ο ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία του και διεκδικεί τον Εντιαγιέ δανεικό από την Στόουκ. Ενα αρνητικό της υπόθεσης είναι το αρκετά βαρύ συμβόλαιο του παίκτη, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί μέσω του ΠΑΟΚ και του αγγλικού συλλόγου, εφόσον βέβαια προχωρήσει το ενδιαφέρον και απαγκιστρωθεί από τους Τούρκους. Κάτι που δεν είναι εύκολο, διότι η Καραγκιουμρούκ κάνει εξαιρετική πορεία ως νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα και ο παίκτης θεωρείται πολύ σημαντικός.

Οσον αφορά τον Εσίτι, από την στιγμή που «κόλλησε» η υπόθεση του δανεισμού του στην Γκεζτέπε (η τουρκική ομάδα κάλυπτε τις 250.000 από τις 350.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι), ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με άλλη μία τουρκική ομάδα (Ρίζεσπορ ή Κασίμπασα), καθώς και έναν ρωσικό σύλλογο. Ο Όλαφ Ρέμπε δουλεύει εντατικά στο θέμα του μέσου και του Εσίτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.