Ο Μουρίνιο φόρεσε κρυμμένο μικρόφωνο στον αγώνα με τη Μόντσα

Metrosport Team04 Μαΐου 2023

Ανοικτό παραμένει το μέτωπο που έχει ανοίξει ο Ζοσέ Μουρίνιο με τους διαιτητές στην Ιταλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός φοβούμενος πως θα τιμωρηθεί και πάλι με αποβολή για τα όσα θα πει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μόντσα, φόρεσε κρυμμένο μικρόφωνο πάνω του και κατέγραψε τα πάντα σε περίπτωση που κληθεί να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό του προ της Ιταλικής Ομοσπονδίας.

Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα, ο έμπειρος προπονητής δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος στις καθυστερήσεις είχε αποβάλλει τον Τσελίκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Δεν είμαι χαζός. Πήγα στο παιχνίδι με τη Μόντσα με μικρόφωνο και κατέγραψα τα πάντα από τη στιγμή που έφυγα από τα αποδυτήρια μέχρι τη στιγμή που επέστρεψα. Έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου...

Λένε ότι δεν κερδίζουμε ποτέ με τον Ντανιέλε Ορσάτο, αλλά θα προτιμούσα να τον έχω σε κάθε παιχνίδι γιατί έχει πάντα τον έλεγχο. Δεν χρειάζεται να ενεργεί με θυμό, είναι ήρεμος. Ο Τσίφι δεν το έχει και πολύ.

Έχει ταλέντο να θυμώνει. Αλλά αυτό είναι ενάντια στη φύση του διαιτητή, ο οποίος πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 96' σε κάνει να καταλάβεις τα πάντα» ήταν τα λόγια του «Special One».

Σύμφωνα βέβαια με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Πορτογάλος κινδυνεύει με νέα μπλεξίματα, καθώς ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας θα ανοίξει έρευνα για την υπόθεση και μπορεί κάλλιστα να τον τιμωρήσει με αποβολή από τον αγώνα κόντρα στην Ίντερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.