Ο Μουρίνιο αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα – Το σκέφτονται οι Καταλανοί

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Ρεπορτάζ από Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αυτοπροταθεί στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο «The special one» είναι χωρίς επαγγελματική στέγη μετά την απόλυση του από την Ρόμα και αφού αποχαιρέτησε την παλιά του ομάδα, φαίνεται πως ήδη ψάχνει για νέα ομάδα.

Κατά το παρελθόν ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει υπάρξει προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως απ’ότι φαίνεται θέλει να πάει στην αντίπερα όχθη και να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Πιο συγκεκριμένα Καταλανικά δημοσιεύματα γράφουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το γεγονός πως ο Τσάβι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο 60χρονος ήρθε σε επαφή με τον Ντέκο, τον αθλητικό διευθυντή της των «μπλαουγκράνα». Ενώ συμπληρώνουν πως ο συμπατριώτης του Μουρίνιο δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για την μέτρια εικόνα της ομάδας.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως Ντέκο και Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζονται πολύ καλά, διότι είχαν μία άριστη συνεργασία στην Πόρτο κατακτώντας Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και εγχώριους τίτλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.