Ο Μουργκ προσαρμόστηκε και ξέρει πολύ καλά πού ήρθε

Κώστας Πετρωτός26 Οκτωβρίου 2020

Καμιά φορά χρειάζεται να ακούσει κανείς τις σκέψεις των ποδοσφαιριστών για να αντιληφθεί το γιατί παίζουν όπως παίζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τόμας Μουργκ που μπήκε φουριόζος στα ματς του ΠΑΟΚ και το γιατί μας το... είπε σε συνέντευξή του στην αυστριακή «Kleine Zeitung».

«Έχω προσαρμοστεί ήδη στην Ελλάδα, τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην οικογένειά μου και στο ποδόσφαιρο», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Στέφαν Σβαμπ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον ΠΑΟΚ, περάσαμε πολύ καλά στη Ραπίντ και είμαστε πραγματικά πολύ καλοί φίλοι. Μου έδωσε να καταλάβω πολλά για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων που είχαμε, ακόμα και πριν μάθω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ».

Η πιο ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του, όμως ήρθε στην ερώτηση γιατί άφησε την Ραπίντ για τον ΠΑΟΚ. Είπε συγκεκριμένα: «Στην Ραπίντ είχα εκφραστεί ανοιχτά πολλές φορές για το ότι θα ήθελα να φύγω από το κλαμπ εάν προέκυπτε μια ικανοποιητική προσφορά. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ είναι λίγο μεγαλύτερος από τη Ραπίντ. Σίγουρα, δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι γιατί έφυγα. Αλλά δεν πειράζει. Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, είμαι εγώ και η οικογένειά μου,και κανένας άλλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.