«Ο Μουγκουλούσι είχε προτάσεις από την Τουρκία, έρχεται στον Μακεδονικό το μεγαλύτερο ταλέντο της Αφρικής»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Ο Έλληνας μάνατζερ που έφερε τον Ίσμα Μουγκουλούσι στον Μακεδονικό, Ανδρέας Ικίμης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής Κ20 της Ουγκάντα στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε: «Από το 2015-16 που το ποδόσφαιρο άρχισε να φθείρεται στην Ελλάδα θεώρησα σωστό να απευθυνθώ σε κάποιες αγορές που έχουν ταλέντο και η καλύτερη λύση ήταν η Αφρική. Έχω κατέβει σε όλη την Αφρική μου λείπουν δύο-τρεις χώρες για να την συμπληρώσω, μια από αυτές ήταν και η Ουγκάντα, στην οποία έχω και έναν Έλληνα προπονητή, ο οποίος μου είχε μιλήσει για κάποιους παίκτες και έναν από αυτά τα παιδιά ήταν ο Ίσμα Μουγκουλούσι.

Συναντηθήκαμε με τον Μακεδονικό και έρχεται ένα ταλέντο που αυτή τη στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο στην Αφρική και τον θέλουν μεγάλες ομάδες όπως η Σέλτικ και η Φενέρ. Ο Μουγκουλούσι αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και στα πλάγια. Ο Ίσμα είχε και κάποιες προτάσεις από την Τουρκία, αλλά θεωρήσαμε όταν θα ήταν καλύτερα να έρθει στην Ελλάδα και να αποτελέσει ο Μακεδονικός ένα σκαλί γιατί την καριέρα του, γιατί είναι μια ομάδα οργανωμένη, η οποία έχει και τις εγκαταστάσεις να υποστηρίξει έναν ποδοσφαιριστή είτε είναι φτασμένος, είτε είναι ένα ταλέντο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.