«Ο Μορόν μπορεί να κάνει τον Πελεγκρίνι να μετανιώσει»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2023

Η εξαιρετική εκκίνηση του Λορέν Μορόν με τη φανέλα του Άρη και το κακό ξεκίνημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μπέτις έφεραν τον Χιλιανό προπονητή στο στόχαστρο των Ισπανικών ΜΜΕ, βάζοντας στην εξίσωση και τον Ισπανό επιθετικό.

Η ισπανική ιστοσελίδα "minutod" άσκησε σκληρή κριτική στον Πελεγκρίνι, όχι για το κακό ξεκίνημα της Μπέτις, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά για την επιλογή του να αφήσει ελεύθερο τον Μορόν.

Μάλιστα, ο τίτλος του δημοσιεύματος αναφέρει: «Το λάθος του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Δεν τον υπολόγιζε στην Μπέτις και τώρα λάμπει στη νέα ομάδα του», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Ο Μορόν πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου παλεύει για να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και κάνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μετανιώσει για την απόφασή του».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα: «Μια αρκετά σημαντική ανανέωση ρόστερ πραγματοποίησε η Μπέτις στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι. Παρά τις δύο συνεχόμενες καλές σεζόν, η ιδέα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν να φύγουν αρκετοί παίκτες και να ενσωματώσει άλλους, με στόχο να σχηματίσει μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου. Υπό αυτή την έννοια, ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν ελήφθη υπόψη από τον προπονητή, είναι από τα "πρόσωπα" σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λόρεν Μορόν, τον οποίο ενημέρωσε, στα μέσα της περσινής σεζόν ότι δεν τον υπολογίζει κι ότι θα έπρεπε να ψάξει για ομάδα. Έτσι, ο Ισπανός φορ πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης, από την ελληνική Super League, όπου παλεύει για να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και κάνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μετανιώσει για την απόφασή του.

Πήγε στον ελληνικό σύλλογο ως ελεύθερος παίκτης, μετά τη λήξη του έτους του συμβολαίου του με την Μπέτις και γρήγορα έγινε βασικό κομμάτι για τη νέα του ομάδα. Εκεί υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έγινε συμπαίκτης ενός άλλου πρώην παίκτη της ομάδας της Ανδαλουσίας, του Μαρτίν Μοντόγια, ο οποίος πήγε στην ελληνική ομάδα λίγες εβδομάδες αργότερα. Έχει πετύχει 4 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.