Ο Μητσοτάκης στην Καλαμαριά, συνθήματα από μέλη συνδικάτων!

Metrosport Team19 Μαΐου 2021

Την Καλαμαριά, τόπο υποδοχής των προσφύγων από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τιμήσει την επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρύσανθου Φιλιππίδη από την Τραπεζούντα, ο οποίος πρωτοστάτησε για τη μεταφορά της εικόνας της Παναγίας Σουμελά, παρουσία μελών της αδελφότητας Κρωμναίων Καλαμαριάς. Αμέσως μετά είχε μία σύντομη συνομιλία με τον μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνο, κατά την οποία συζήτησαν την πορεία των εμβολιασμών στην Καλαμαριά, που εξελίσσονται πολύ καλά με τον πρωθυπουργό να χαρακτηρίζει πολύ σημαντική τη συμβολή φωτισμένων ανθρώπων, όπως είπε, για την επιτυχία στο πρόγραμμα Ελευθερία.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης έκανε μία σύντομη βόλτα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, όπου συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με κόσμο, μέχρι το δημαρχείο.

Εκεί βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πολίτες της Καλαμαριάς που διαμαρτυρονται για την αξιοποίηση της Μαρίνας της Αρετσούς, καθώς και μέλη συνδικάτων που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δημαρχείο, καταγράφοντας μάλιστα την πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργό στην πόλη κι έχει αυτή τη στιγμή συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμαριάς και στελέχη της διοίκησης με ατζέντα τα μεγάλα έργα του δήμου, τη Μαρίνα Αρετσούς, τη διάνοιξη της οδού Πόντου, το Παλατάκι και το στρατόπεδο Κόδρα.

πηγή: voria.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.