Ο Μίτσελ έκοψε τη φόρα των Λέικερς, παράσταση του Ντόνσιτς στο Ντένβερ

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Σε τρεις αγώνες περιορίστηκε η σημερινή δράση στο ΝΒΑ αλλά ήταν ενδιαφέροντες για διαφορετικούς λόγους. Ξεχώρισε η νίκη των Μάβερικς στο Ντένβερ αλλά και η επικράτηση των Καβαλίερς επί των φορμαρισμένων Λέικερς που όμως ουσιαστικά έπαιξαν χωρίς τον φορμαρισμένο Άντονι Ντέιβις.

Οι Καβς λοιπόν έκοψαν τη φόρα των Λέικερς παρά τη συγκινητική προσπάθεια του Λεμπρόν Τζέιμς που είχε 21 πόντους και 17 ριμπάουντ. Νίκησαν με 116-102 με τον Τζόνοβαν Μίτσελ να δίνει μία παράσταση με 43 πόντους, έξι ριμπάουντ και τέσσερα κλεψίματα. Σημαντική για την έκβαση του αγώνα ήταν η απώλεια του Άντονι Ντέιβις για τους Λέικερς. Ο AD που στους δύο προηγούμενους αγώνες είχε συνολικά 99 πόντους, έπαιξε μόνο οχτώ λεπτά αφού παρουσίασε συμπτώματα ίωσης.

Στο ντέρμπι της Δύσης, οι Μάβερικς απέδρασαν από το Ντένβερ με το 116-115 με μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση του Λούκα Ντόνσιτς που είχε 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Για τους γηπεδούχους ο Άαρον Γκόρντον είχε 27 πόντους και οχτώ ριμπάουντ.

Τέλος οι Πίστονς σημείωσαν μόλις την τρίτη εκτός έδρας νίκη τους σε 14 παιχνίδια, φεύγοντας με το ευρύ 116-96 από το Μαϊάμι. Το έκαναν μέσα από καταιγισμό τριπόντων αφού είχαν 19/41 με πρωταγωνιστή τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Ο Κροάτης είχε 31 πόντους με 7/9 σουτ από την περίμετρο. Για τους Χιτ ο Τάιλερ Χίροου είχε 34 πόντους με 12/17 σουτ ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο πρόσθεσε 21 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.