«Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά είχε ζητήσει πριν 3 μήνες χώρο για τον τάφο του»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2020

«Λύγισε» ο Γιώργος Φερέτης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», αναφερόμενος στην είδηση των προηγούμενων ημερών που έκανε γνωστό ότι εκοιμήθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95.5:

«Πριν λίγη ώρα έγινε η εξόδιος ακολουθία καθώς παρευρίσκονται μόνο εννέα άτομα λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Πριν από τρεις μήνες ζήτησε ο ίδιος να κρατήσουν λίγα μέτρα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας για τον τάφο του και όλοι όσοι ήταν στο σημείο αντέδρασαν στο άκουσμα του.

Πριν μία εβδομάδα είχε προγραμματιστεί τεστ κορωνοϊού στο οποίο βγήκε αρνητικός. Σήμερα ήταν να κάνει ξανά το τεστ αλλά μέχρι τότε τα πράγματα άλλαξαν και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Επί μιάμιση ώρα οι γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή με ηλεκτροσόκ καθώς υπήρξε επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
ενημέρωσε πως είχε υποκείμενα νοσήματα και προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι δεν υπήρξε διασωλήνωση του. Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν μπορεί να συνέλθει καθώς ήταν σχέση πατέρα-γιου και πρόκειται για ένα μεγάλο χτύπημα για την εκκλησία. Τα δάκρυα της λύπης να γίνουν κύματα και να τον οδηγήσουν στον Θεό».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.