«Ο Μήτρογλου θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ελληνικό Πρωτάθλημα»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σωκράτης Φυτανίδης και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Άρη με τον Μήτρογλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Ο Κώστας θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ελληνικό Πρωτάθλημα»!

Στο αρχικό του σχόλιο ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για το γεγονός ότι ο Παπασταθόπουλος επέλεξε τον Ολυμπιακό αντί της ΑΕΚ: «Σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής σκέφτεται διαφορετικά από έναν οπαδό και έναν διοικητικό παράγοντα. Όλα είναι το κίνητρο σε έναν παίκτη. Ο Σωκράτης είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και από πολύ μικρή ηλικία παίζει σε υψηλό επίπεδο. Σκεπτόμενος καθαρά συμφεροντολογικά ο Παπασταθόπουλος επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού».

Για την απόφαση του Σπανού να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο:

«Από εσάς το μαθαίνω. Υπήρχε μια μεγάλη διαφορά μεταξύ μας και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γι΄ αυτό το γεγονός».

Για τη μεταγραφή του Άρη με τον Μήτρογλου:

«Ο Κώστας είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Σπάνια συναντάς σε Έλληνα παίκτη τέτοια χαρακτηριστικά. Μέσα στο γήπεδο σκέφτεται διαφορετικά από κάθε συμπαίκτη ή αντίπαλο. Είναι απρόβλεπτος. Αλλάζει τις ισορροπίες στο ελληνικό Πρωτάθλημα ανεξαιρέτως σε όποια ομάδα θα ερχόταν. Τεχνικά είναι εξαιρετικός. Ξέρει πώς να παίζει με πλάτη τον αμυντικό και παρότι δεν είναι ταχύς ξέρει πώς να κινείται μέσα στον χώρο. Θεωρώ ότι παρότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής τελευταία στην Μαρσέϊγ, δεν θα έχει θέμα προσαρμογής στον Άρη. Θα δώσει άλλη οντότητα στην επίθεση του Άρη. Ήθελε έναν τέτοιο παίκτη ο σύλλογος. Είναι από τις λίγες χρονιές που η ομάδα έχει γεμάτο ρόστερ και ποδοσφαιριστές που διψάνε. Είμαι βέβαιος ότι με τον ερχομό του Μήτρογλου θα αλλάξει το παιχνίδι του Άρη ειδικά επιθετικά. Στις περισσότερες ελληνικές ομάδες βλέπουμε ότι υπάρχει θέμα στον τομέα της επίθεσης. Θυμάμαι εξαιρετικές στιγμές στα παιχνίδια του. Ήταν ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ κι ήμουν έτοιμος να σουτάρω και μου λέει τελείωσες. Σκέφτηκε μια κομπίνα και τελικά πετύχαμε ένα τρομερό γκολ. Είναι καλός χαρακτήρας. Τη σεζόν που παίξαμε μαζί δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στον Ατρόμητο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.