«Ο Μήτρογλου έβαζε γκολ σε όλα τα μεγάλα ματς»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Ο Φλάβιο Σίλβα, δημοσιογράφος της εφημερίδας Record, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα. «Μπορώ να πω πολλά. Οι φίλαθλοι τον θυμούνται καλά γιατί πέτυχε πολλά γκολ, αλλά και για το στυλ του με το μακρύ μούσι. Ήταν δίδυμο με τον Γιόνας, ο οποίος είχε μεγαλύτερη ελευθερία στο γήπεδο. Ο Μήτρογλου έβαλε 52 γκολ και ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση των τίτλων της Μπενφίκα» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Ο Μήτρογλου αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Ήταν πολύ φιλικός, όποτε έβαζε γκολ το αφιέρωνε στους φιλάθλους. Σκόραρε σε όλα τα μεγάλα ματς, κόντρα στην Πόρτο και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Θυμάμαι είχε πετύχει γκολ σε μία νίκη της Μπενφίκα στην έδρα της Σπόρτινγκ, που αποδείχθηκε, τελικά, η πιο σημαντική στον δρόμο για το Πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπράγκα».  

Κατέληξε λέγοντας: «Η Μαρσέιγ έδωσε το 1/3 του ποσού που είχε συμφωνήσει η Μπενφίκα και τον απέκτησε. Η Μπενφίκα είχε συμφωνήσει με μία κινέζικη ομάδα, αλλά ο Μήτρογλου είχε αρνηθεί να πάει στην Κίνα παρότι του πρόσφεραν εννιά εκ. τον χρόνο. Ήταν περίεργη η κατάσταση με την πώλησή του, γιατί το ποσό δεν ήταν υψηλό σε σχέση με την ρήτρα του. Είχε αποφασιστεί να δοθεί βαρύτητα στον Σεφέροβιτς, αλλά μας έκανε εντύπωση όλους τότε η χαμηλή πώληση ενός ποδοσφαιριστή που είχε πάνω από 50 γκολ. Αργότερα, βέβαια, ο Σεφέροβιτς έκανε καλά παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.