Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου φεύγει από την Ουκρανία

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2022

Η εισβολή του ρωσικού στρατού στα εδάφη της Ουκρανίας έχει οδηγήσει πολλούς αθλητές και προπονητές της χώρας να ψάχνουν διέξοδο. Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, αποφάσισε εν τέλει να αποχωρήσει από την Ουκρανία.

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου είχε δηλώσει αρχικά πως δεν αφήσει το Κίεβο, παρά την κατάσταση που επικρατούσε. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας ο Μιρτσέα Λουτσέσκου φεύγει από τη χώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός της ουκρανική ομάδας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για την πατρίδα του, τη Ρουμανία. Στην αρχή υπήρχαν φόβοι για το ταξίδι του Ρουμάνου.

Ο πρώην Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, Florin Cernat, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στη Ντιναμό Κιέβου, μίλησε στο Digi 24: «Μίλησα με κάποιους φίλους μου από το Κίεβο χθες το βράδυ. Μου είπαν ότι όλοι οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου, μαζί με τις οικογένειές τους, συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό γήπεδο του συλλόγου. Περίμεναν να δουν πως θα επιστρέψουν στις χώρες τους. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ξεκίνησε για τη Ρουμανία με αυτοκίνητο το πρωί. Από τότε που βομβαρδίστηκε το αεροδρόμιο. Όλοι οι αθλητικοί αγώνες ακυρώθηκαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.