Ο Μίχελ πήρε για έναν χρόνο τον Γαϊτανίδη στην ομάδα που είναι πρόεδρος

Κώστας Πετρωτός18 Ιουλίου 2022

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης υπήρξε ένα από τα παιδιά που έλαμψαν το καλοκαίρι του 2019, στην πρώτη προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο. 

Ο νεαρός επιθετικός είχε τραυματιστεί στον ώμο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της Κ19 και έκτοτε δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητές του. Πέρασε από Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό δανεικός, με μία συμμετοχή σε κάθε μία από τις δύο ομάδες, και με προβλήματα τραυματισμού να τον ταλαιπωρούν, ενώ πέρυσι έκανε 15 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ Β, πολλές φορές ως εξτρέμ.

Πριν λίγες μέρες το συμβόλαιό του λύθηκε, χωρίς ο νεαρός επιθετικός να δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, πλέον είναι έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Συμφώνησε για έναν χρόνο με την ομάδα που πρόεδρος είναι ο Λούμπος Μίχελ στην Σλοβακία.

Ο 22χρονος επιθετικός αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την Τατράν Πρεσόφ που ανέβηκε στην δεύτερη από την τρίτη κατηγορία και έχει στόχο στα επόμενα χρόνια να ανέβει στην πρώτη κατηγορία βάζοντας τέλος στα δύσκολα χρόνια της.

Ο Μίχελ γνώριζε τον Γαϊτανίδη από τα χρόνια του ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και κινήθηκε γρήγορα μόλις ο Γιαννιώτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.