Ο Μιχάλης Ιορδανίδης...σκανάρει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής των Εθνικών Ομάδων τοποθετήθηκε αναφορικά με την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, την αγωνιστική κατάσταση που αναμένεται να δείξουν οι ομάδες καθώς και τις δικές του επιλογές σε καίριες θέσεις στην 11αδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Όλες οι ομάδες μετά τις Εθνικές εμφανίζονται επηρεασμένες και μπορεί η ανεμελιά των ρεπό να φέρουν ένα αίνιγμα αναφορικά με το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά το πέρας των αγώνων. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολυεθνική ομάδα και οι παίκτες τους παίρνουν πολλές εμπειρίες και αποτελεί τιμή για τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Παναθηναϊκός δείχνει τα τελευταία λεπτά να μην μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, γιατί το θέμα της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά αυτή τη στιγμή θα πω τον Κρμέντσικ καθώς μπαίνει πιο πολύ στην περιοχή, ζητάει το γκολ ενώ ο Σφιντέρσκι βοηθάει περισσότερο όταν έρχεται από τον πάγκο ενώ στα γκολποστ θα επέλεγα τον Πασχαλάκη και βλέπουμε ότι είναι ένας γκολκίπερ τα προηγούμενα χρόνια έδειξε πολύ καλά στοιχεία».

«Ο Νιόπλιας είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έχει προσφέρει πολλά ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται στον ΟΦΗ και είναι συγκεντρωμένος εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.