Ο Μιχαηλίδης «απάντησε» στον Ίνγκασον

Γιώργος Πετρίδης10 Ιουλίου 2020

Για τον ΠΑΟΚ που ψάχνει σε όλη τη διαδικασία των πλέι οφ κάτι για να μετριάσει ή έστω να περιορίσει την απογοήτευση από τη συνολική εικόνα του, η παρουσία των παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες του και πήραν τις πρώτες ευκαιρίες τους, είναι κάτι τέτοιο. Ο Μιχαηλίδης, ο Τζόλης και ο Τσιγγάρας κερδίζουν παραστάσεις μέσα από τις δύσκολες αυτές μέρες και δείχνουν ότι έχουν τις προϋποθέσεις για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό μάλιστα έφτασε σε μία εντυπωσιακή επίδοση που συνιστά ρεκόρ τριετίας για τον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος αμυντικός έκανε 11 κλεψίματα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κρατούσε ο Σβέριρ Ίνγκασον από το αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου. Είναι η κορυφαία επίδοση της τελευταίας τριετίας τουλάχιστον, αφού πέρσι ρεκόρ ήταν τα 10 κλεψίματα του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο ενώ πρόπερσι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε εννιά κλεψίματα τόσο στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.


Το «ρεκόρ» γεμισμάτων


Το ματς με τον Παναθηναϊκό άφησε και μία ομαδική επίδοση με ξεχωριστή σημασία αλλά αρνητική χροιά. Ο ΠΑΟΚ στο προχθεσινό παιχνίδι «έγραψε» μία επίδοση που δεν θα είναι εύκολο να καταρρίψει. Μόνο δύο από τα 31 γεμίσματα που επιχείρησαν οι παίκτες του ήταν επιτυχημένα. Αυτό το 6,45% είναι αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο του ήταν το 7,14% του εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου απέναντι στην ΑΕΚ, στο οποίο είχε μετρήσει 1/14 γεμίσματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.