Ο Μιχάι είναι εδώ 226 μέρες μετά!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου09 Μαΐου 2021

26 Σεπτεμβρίου 2020. Αυτή ήταν η ημερομηνία που ο Μιχάι είχε παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν τον σοβαρό τραυματισμό του. Είχε ξεκινήσει βασικός στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο (0-0) και από τότε δεν κατάφερε να αγωνιστεί ξανά. Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν αλλά δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε, μόχθησε και επανήλθε σήμερα (9/5) στα γήπεδα. Έπειτα από 226 ημέρες.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Πήρε απανωτά παιχνίδια στα περσινά πλέι οφ, βρήκε ρυθμό, πέτυχε και ένα τέρμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εκεί που όλα έδειχναν ότι φέτος θα είναι η χρονιά του ήρθε η ρήξη χιαστού και τον πήγε πίσω. Όμως, απέδειξε απέναντι στον Άρη ότι είναι εδώ, καθώς όχι μόνο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μοίρασε και την ασίστ στον Ζίβκοβιτς για το 2-0. 

Το κέρδος για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι ότι, πλέον, έχει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στη φαρέτρα του για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για το ξεκίνημα της επόμενης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.