Ο μέτριος ΠΑΟΚ και ο ΑΘΛΙΟΣ Παπαπέτρου

Γιώργος Ζαΐρης09 Νοεμβρίου 2020

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη που του δίνει την πολυτέλεια να πάει στη διακοπή για τη... μίνι προετοιμασία που θέλει να κάνει ο Γκαρσία για να διορθώσει αδυναμίες που χθες ΦΩΝΑΞΑΝ στην Ριζούπολη. Το πιο βασικό είναι ο Δικέφαλος να βελτιώσει την αμυντική του συμπεριφορά στις στημένες φάσεις. Οπως φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν μπορεί να παίξει με δυο χαφ και να βρει την επιθετική πίεση που θέλει ο Γκαρσία. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος αλλά η ουσία είναι πως κέρδισε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η νίκη ήρθε χωρίς τον πολύτιμο Γιαννούλη. Προφανώς δεν θα τον έχει και σε επόμενα ματς αλλά έχει το χρόνο ο Γκαρσία μέσα στη διακοπή να βρει λύσεις αφού φαίνεται πως ο Ροντρίγκο δεν μπορεί να υπηρετήσει αυτή τη θέση (κάκιστος και στις δυο πλευρές) ενώ ο Λύρατζης είναι φιλότιμος αλλά αγχωμένος. 

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να έχει έναν σπουδαίο Σφιντέρσκι που έκανε τεράστια δουλειά και δεν αναφέρομαι μόνο στο γκολ που σημείωσε. Επίσης έναν συνεπή Σβαμπ και έναν Αουγκούστο που σιγά-σιγά ανεβαίνει. Ο ΠΑΟΚ πήρε χθες τη νίκη γιατί υπήρχε και το VAR. Το οποίο εμπόδισε τον Παπαπέτρου να ολοκληρώσει την αποστολή του που δεν ήταν άλλη από το να σταματήσει τον ΠΑΟΚ. 

Αθλιος και κάκιστος στον πειθαρχικό έλεγχο αφού χαρίστηκε κίτρινες στους αντιπάλους. Με τεράστια ευκολία σφύριζε συνεχώς έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ ενώ ακόμη και στη φάση του γκολ του Απόλλωνα πήρε πάνω του τη φάση και έδειξε κόρνερ ενώ ο βοηθός είχε αντίθετη άποψη. Ο Σφιντέρσκι και ο Ζίβκοβιτς έφαγαν πολύ ξύλο αλλά ούτε τα μισά φάουλ έδωσε. Και ερχόμαστε στη φάση της ανατροπής του Σφιντέρσκι. 

Μπροστά στα μάτια του έγινε η παράβαση και δεν έδειξε τίποτε. Και χρειάστηκε δευτερόλεπτα αργότερα να έρθει το Var και ο Μανούχος για να φέρουν δικαιοσύνη. Ενα VAR που σωστά ακύρωσε γκολ του Αντρίγια και πάλι σωστά γύρισε τη φάση πίσω στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος παίκτης αφού ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, ο Γκαρσία βοηθήθηκε αφάνταστα από το χθεσινό ματς για το τί πρέπει να διορθώσει αλλά και πώς πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Γιαννούλη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.