Ο μεταγραφικός απολογισμός του Άρη

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Σεπτεμβρίου 2022

Έχοντας διανύσει τέσσερις αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα και έχοντας προηγηθεί τέσσερις ευρωπαϊκοί αγώνες με Γκόμελ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, το metrosport.gr κάνει την ανασκόπηση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη. Δεν λογίζονται οι τρεις τελευταίες κινήσεις των ''κιτρίνων''. Ο λόγος για τους Ενκουλού, Ετέμπο και Ροντρίγκες...

Μαζικού: Είναι υποσχόμενος αμυντικός, όμως ακόμα δεν έχει δείξει τις αρετές του. Στον Άρη τον πιστεύουν πολύ. Αρχίζει σταδιακά να ανεβαίνει και να καθιερώνεται στην ενδεκάδα.

Πίρσμαν: Έπαιξε τα πρώτα ματς της χρονιάς, όμως η μέχρι τώρα παρουσία του στο Βικελίδης χαρακτηρίζεται μέτρια. Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν το κάτι παραπάνω, άλλωστε γι΄ αυτό τον απέκτησαν και από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η θέση του στην ενδεκάδα δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη.


Οντουμπάτζο: Υπάρχουν προσδοκίες για τον ίδιο, αλλά λίγο η προσαρμογή και λίγο ένας τραυματισμός δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Μανού Γκαρθία: Συστάσεις για την ποιότητά του δεν χρειάζονται. Ο Ισπανός είναι ένας  ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στο γήπεδο, όπως να σκοράρει, να ντριπλάρει και να μοιράζει ασίστ.

Καμάτσο: Παίκτης του ύψους και του βάθους. Μπαίνει στο γήπεδο ως αλλαγή για να μπορέσει να κάνει μία άμυνα άνω κάτω, είναι θεαματικός παίκτης, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που θέλει ο ίδιος και ο σύλλογος.

Νταμπό: Ανέτιμος, δείχνει ανωριμότητα στο παιχνίδι του και δεν έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής τον Άρη.

Ντιόπ: Έχει καλά στοιχεία ως παίκτης, όμως ακόμα δεν τα έχει δείξει. Άλλον παίκτη περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη (μιας και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λυών στο Τσάμπιονς Λιγκ) κι άλλο βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο.


Ζερβινιό: Κρίθηκε ανέτοιμος γι΄ αυτό αποκλείστηκε από τα παιχνίδια με την Μακάμπι, όμως σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς, αλλά απ΄ ότι φαίνεται θέλει ακόμα χρόνο για να πάρει φανέλα βασικού. Μην ξεχνάμε ότι τον προηγούμενο χρόνο ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό που εμφανώς τον επηρέασε.

Γκρέι: Η καλύτερη επιλογή του Άρη το καλοκαίρι. Έχει το γκολ και έχει την εμπειρία και την ποιότητα ως ποδοσφαιριστής να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα και να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου.


Αναλυτικά τα φετινά παιχνίδια του Άρη:

Ευρώπη 

Άρης-Γκόμελ 5-1

Γκόμελ-Άρης 1-2

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άρης 2-0

Άρης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1

Απολογισμός τρεις νίκες και μία ήττα με τέρματα 9 υπέρ και 5 κατά 

Πρωτάθλημα

Λεβαδειακός 3-0

Παναιτωλικός 3-1

ΠΑΟΚ 0-0

Αστέρας Τρίπολης 2-0

Απολογισμός 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με τέρματα 6 υπέρ και 3 κατά 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.