Ο Μεγάλος Ντε Γκωλ, είχε πει αλίμονο στον λαό που οι φοιτητές του δε θα είναι κομμουνιστές

Αλέξανδρος Τσίγγος12 Μαρτίου 2021

Ο Μεγάλος Ντε Γκωλ, είχε πει αλίμονο στον λαό που οι φοιτητές του δε θα είναι κομμουνιστές.

Η Γαλλία είχε μακρά ιστορία από την Γαλλική επανάσταση του 1789, την επανάσταση του 1848, την Παρισινή κομούνα του 1871, τον Μάη του 1968, τα Κίτρινα Γελέκα του 2017 18 19, που οδήγησαν σε μέγιστα οφέλη και την εργατική της τάξη και τα μεσαία στρώματα. Ο Ντε Γκολ μπορεί να μην πρόλαβε τον Μάιο του 68, ήξερε όμως πόσο θεμελιακό ήταν για την πρόοδο μιας κοινωνίας, το νέο πνεύμα των νέων ανθρώπων.

Ήξερε ότι η συντηρητικοποίηση που επέρχεται στον άνθρωπο με την παραγωγική του ενσωμάτωση, ήθελε ένα σπινθηροβόλο, ανυπότακτο πνεύμα, που μόνο τα παιδιά των πανεπιστημιακών σχολών μπορούσαν να το δώσουν για να μην σαπίσει η κοινωνία στην βαρεμάρα της ρουτίνας της.

Στην δική μας κατάντια τώρα και μάλιστα στον επικίνδυνο της δρόμο:

Όπως δεν έχουν δουλειά τα ναρκωτικά η εγκληματικότητα μέσα στους υπαίθριους χώρους του πανεπιστημίου, έτσι δεν έχουν καμιά δουλειά τα ΜΑΤ η παρακρατικοί και άνευ στολής αστυνομικοί.

Το πανεπιστήμιο δεν είναι απλά ένας χώρος μάθησης και αφομοίωσης εκπαιδευτικού υλικού. Είναι διακίνησης ιδεών, που σε άλλες διαφωνούν οι μεν και σε άλλες διαφωνούν οι δε.

Τα φοιτητικό κίνημα υπήρξε πρωτοπόρο, όταν δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους οι ενήλικες.

Ήταν η αφετηρία για την εδραίωση της Δημοκρατίας και νόμων που σήμερα απολαμβάνουμε όλοι μας, ακριβώς γιατί δεν κάθονταν καλά οι φοιτητές.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό με αστυνομικούς στις αίθουσες, τα αμφιθέατρα, τους διαδρόμους και τα αναγνωστήρια;

Αυτό δε το κατάφερε να το επιβάλει καμιά κυβέρνηση, ακόμα και εκείνες τις δεκαετίας του 60, που στις εκλογές ψηφίζανε και τα δένδρα.

Το κατάφερε η δικτατορία με το σπουδαστικό τμήμα της ασφάλειας.

Στην κατάντια των πανεπιστημίων με αυτά τα φαινόμενα διάλυσης και εκφυλισμού, φταίνε τα πολιτικά κόμματα που χρησιμοποίησαν το φοιτητικό κίνημα σαν εξάρτημα της μηχανής τους και το ποδηγέτησαν, το έφεραν σε ασφυξία και τελικά απομάκρυναν την μάζα των φοιτητών από τις στημένες γενικές συνελεύσεις, την βία και οδήγησαν στην απομαζικοποίηση του.

Οδήγησαν στο να βρίσκουνε καταφύγιο οι κουκουλοφόροι, που όμως η ηγεσίες τους είναι χρηματοδοτούμενοι από το Ελληνικό παρακράτος.

Να γίνεται διακίνηση ναρκωτικών και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει μια νεαρή γυναίκα στους υπαίθριους χώρους χωρίς ασφάλεια, επειδή η επιλογή του «Κράτους» ήταν, να αφήσουν ελεύθερα όλα αυτά να γίνονται, ευνοώντας έτσι τα δήθεν αριστερογενή κινήματα του «κάπνισε κι εσύ μια φούντα μπορείς», με τον ίδιο τρόπο που αλλοίωσε στην Αμερική τον ριζοσπαστισμό του κινήματος ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Αποβλάκωσε την νεολαία σου, συμφέρει. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έτσι οι μέν έχουν παραδοθεί στα κινητά τα τικ τοκ και τις εφαρμογές και οι δε στην επανάσταση της πορδής.

Ευθυνόμαστε εμείς σα κοινωνία πολιτών, όπου ο αναχωρητισμός μας και αποστασιοποίηση μας, ότι τα προβλήματα θα τα λύσουν οι άλλοι οι ειδικοί, αποτελούν τον λόγο και την αιτία της αδράνειας μας. Του άκρατου ατομικισμού. Ότι απέμεινε από τις ημέρες που με δανεικά άναβε ο Έλληνας πούρο με ευρά.

Το επιδιώκει η κυβέρνηση με το να βάζει φωτιές σε συνοικίες και να βάζει μια πυριτιδαποθήκη στους πανεπιστημιακούς χώρους.

Η γνώμη μου είναι ότι μπαίνουμε σε περίοδο πραγματικής κοινωνικοπολιτικής ανωμαλίας, για να καλυφτούν ότι:

Όταν ξεβράσει ο περιορισμός των εγκλεισμών τους ανθρώπους άνεργους, με τους εμβολιαζόμενους ενάντια στους μη εμβολιαζόμενους, όταν θα χρειαστεί να συναντηθούν στην εργασία, τα καφέ, εκεί που λειτουργεί η κοινωνία τι νομίζεται ότι θα γίνει;

  1. Ποτέ δε βγήκαμε από τα μνημόνια.
  2. Εξανεμίστηκαν 37 δις που αποτελούσαν τα χρήματα απο την φοροεπιδρομή επάνω στον Ελληνικό λαό!
  3. Η πλήρης φτωχοποίηση της Ελληνική κοινωνίας με την αποτυχημένη αλλά επι σκοπού επιβολή ως θεραπείας των lockdown.
  4. Το ξεπούλημα του Αιγαίου και των Εθνικών μας δίκαιων, μετά την νομιμοποίηση και τα τετελεσμένα στην Κύπρο, μετά την νομιμοποίηση και τα τετελεσμένα της Συμφωνίας των Πρεσπών, που προσπαθείτε τόσα πολλά χρόνια να γίνει, αναίμακτα για να μην διαταραχτεί η ΝοτιαΑνατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  5. Συγκάλυψη του σκανδάλου της παιδεραστίας!

Σε αυτό σκεφτείτε το εξής. Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν κατηγορήθηκε ο πρώην αρχηγός της ΕΥΠ Ρουμπάτης, ο παλιός δημοσιογράφος και ΠΑΣΟΚΟΣ και διοικητής της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ. Χθές αν είναι δυνατόν, κλείσανε την ΕΥΠ λόγω κρουσμάτων κορωναϊού! Κλείνουν ποτέ την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών; Πρέπει να είσαι τρελός για να το κάνεις.. Εκτός κι αν πρέπει να κάνεις μερικές εκκαθαρίσεις.

Φωτιές λοιπόν στις συνοικίες, φωτιές στα πανεπιστήμια, φωτιές στην κοινωνία στην εφαρμογή ενός σχεδίου αποπροσανατολισμού στα παραπάνω περισσότερο και λιγότερο να μείνουν οι οικογενειάρχες στα σπίτια τους.

Οι δυνάμεις που γουστάρουν να κυβερνούν με αυταρχισμό δεν έχουν ΧΡΩΜΑ

Ας θυμηθούμε την δράση των ΜΑΤ στην συμφωνία των Πρεσπών η στην Μυτιλήνη για το προσφυγικό;

Τα ΜΑΤ και η αστυνομία, είναι ένας μηχανισμός καταστολής και επιβολής που λειτουργεί εργαλείο της κάθε κυβερνητικής πολιτικής. ΝΔ είναι αυτή, ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή; ΚΙΝΑΛ είναι αυτή..

Κανένας εδώ και δεκαετίες δεν θέλησε να δημιουργηθεί μια αστυνομία που θα σέβεται και θα εκτιμά τον Πολίτη!

Της διδάσκουν ότι ο Έλληνας είναι βλάκας, είναι από την φύση του με την διάθεση να μη σέβεται τον νόμο, ένας άνθρωπος που δε θέλει την τάξη.

Εσείς είστε εκείνο το κομμάτι που επεμβαίνετε για να τον συμμορφώνεται!

Τόσο απλά!

Βρίσκονται στην μέγγενη ανάμεσα στις κυβερνήσεις και τις οδηγίες τους και στον λαό.

Δε μπορεί να υπάρξει ευνομούμενη κοινωνία χωρίς αστυνομία και δικαιοσύνη. Το ζήτημα είναι πως τις εκτρέπουν σε έναν ρόλο αντιλαϊκό.

Τα κροκοδείλια δάκρυα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην πείσουν κανέναν. Ας μην έχουμε κοντή μνήμη.

Το σύνταγμα της Ελλάδας είναι σε αναστολή από το 2010. Σε αυτό με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου – Παπαδήμου, συνέργησαν όλα τα πολιτικά κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνέργησε όχι μόνο στην υπογραφή δύο μνημονίων που τελικά νομιμοποίησαν την κλοπή του Δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου, αλλά το χειρότερο από όλα, διέλυσε την ανδρεία ψυχολογία του Ελληνικού λαού και την πίστη του σε μια αλλαγή προς αυτή την πορεία της ολοκληρωτικής μας καταστροφής, με την μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ!.

Πιο αισχρό από αυτό σα πολιτική πράξη προδοσίας δεν υπάρχει.

Έστειλε στα σπίτια του κάθε άνθρωπο που αντιδρούσε, στην βάρβαρη άθλια πολιτική των μνημονίων, η κατάργηση της Εργατικής νομοθεσίας, το ξεχαρβάλωμα κάθε περιβαντολλογικής πολιτικής (που παρέδωσε τις βουνοκορφές και τα νησιά μας στις ανεμογενήτριες).. και τι να πρωτοσκεφτώ..

Όλα τα παραπάνω ανήκουν στις ψυχολογικές επιχειρήσεις. Παραδείγματα;

Να θυμηθούμε το 2008 (με την δολοφονία Γρηγορόπουλου και το κάψιμο της Αθήνας, που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και την επιβολή των μνημονίων), το 2011 (με τις τεράστιες αντιμνημονιακές διαδηλώσεις και την προβοκάτσια των δολοφονιών των υπαλλήλων της Marfin), το 2015 με το στραπατσάρισμα του αντιμνημονιακού ΟΧΙ, που έγινε ΝΑΙ και που έστειλε όλο τον κόσμο στο σπίτι του και το σύστημα ελεύθερο να πράξει αυτό που ήθελε.

Όπως και παλιότερα το 1965 (που οδήγησε στην Δικτατορία) και το 1973 (που για μια ακόμα φορά χρησιμοποιήθηκε η αγνή ριζοσπαστικοποίηση των φοιτητών για την ανατροπή της «πολιτικοποίησης του Παπαδόπουλου» και στο ξεπούλημα της Κύπρου, που ήταν και το επιδιωκόμενο την δεκαετία του 60.

Σήμερα ένα περιμένει ο μηχανισμός. Την πιθανότητα του θανάτου του κυρίου Κουφοντίνα. Αυτό δε πρέπει να συμβεί, όχι από συμπάθεια σε έναν άνθρωπο και μια οργάνωση με ρόλο σκοτεινό, που κανείς δε θέλησε να αποκαλύψει την αλήθεια του, αλλά γιατί πρώτα από όλα έχουμε η πρέπει να έχουμε Νομικό Πολιτισμό και δεύτερο να μην γίνει η Ελλάδα για πρώτη φορά χώρα με νεκρό φυλακισμένο από απεργία πείνας.

Αυτό θα πυροδοτήσει μια εικόνα μαύρη για την Ελλάδα στο εξωτερικό και την Ψυχολογική επιχείρηση που ετοιμάζεται και που διεξάγεται με την συμπαιγνία όλων.

Σήμερα ωφελούνται από όλα αυτά τρείς παράγοντες:

  1. Εκείνοι που θέλουν να ολοκληρώσουν τον έγκλημα που έχει γίνει πάνω στον Ελληνικό λαό τις δύο τελευταίες δεκαετίες και που δε τιμωρήθηκε κανείς.
  2. Εκείνοι που η ιδεολογία τους είναι ο αυταρχισμός και η καταστολή.
  3. Εκείνοι που η πολιτική τους αμορφωσιά τους δίνει εκλογική βάση αυτή η δυσαρέσκεια και αντίσταση. Μόνο και μόνο για να την κάνουν εργαλείο του πολιτικού ιδεολογικού τους αδιέξοδου.

Θα είναι μια πορεία σαν αυτή της δεκαετίας του 60; Που οδήγησε σε μια δικτατορία η σε μια κοινοβουλευτική δικτατορία για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι;

Πρελούδιο πραξικοπήματος;


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.