Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού «Το Metropolis 95.5 αναλαμβάνει να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς σου»!

Litespeed Test16 Νοεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού «Το Metropolis 95,5 αναλαμβάνει να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς σου»! Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι ο Σταύρος Τσιωμίδης από τις Συκιές Θεσσαλονίκης, του οποίου τους λογαριασμούς θα πληρώσει το “Metropolis 95,5.

 H κλήρωση έγινε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Κουλιανού και του Μιχάλη Σαρόπουλου (18.00-20.00) παρουσία του συμβολαιογράφου Κωνσταντίνου Κοτσανίδη και της διευθύντριας marketing Κατερίνας Σεφερλή (φώτο) που ήταν στο στούντιο μαζί με τους παραγωγούς του Metropolis 95,5.


Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση δεν ήταν παρόντες λόγω των υγειονομικών μέτρων. O διαγωνισμός Οι ακροατές όλο αυτό το διάστημα έμπαιναν στο metrosport.gr , έκαναν click στο: «Πληρώνουμε όλους τους λογαριασμούς σας» και συμπλήρωναν τα στοιχεία στην ειδική φόρμα. Επειτα συντονιζόταν καθημερινά στις : 9:20, 11:20, 13:20, 15:20, 17:20, 19:20, 21:20 για να ακούσουν το όνομα τους. Είχαν 30 λεπτά στην διάθεση τους για να καλέσουν στο 2310909090 και να πληρώσουμε όλους τους λογαριασμούς τους!

 Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο μεγάλο διαγωνισμό!

* Στην κεντρική φωτογραφία στην αίθουσα σύνταξης του Ομίλου Metromedia μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης. Από δεξιά Εμιλυ Ανδρώνη Digital Manager του Ομίλου Metromedia, o συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Κοτσανίδης, η Κατερίνα Σεφερλή (διεύθυνση marketing), η Ειρήνη Σαββινίδου (Γραμματεία Διεύθυνσης) και ο δημοσιογράφος Κώστας Πετρωτός

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.