Ο μεγάλος κίνδυνος εξαφάνισης του Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης07 Αυγούστου 2020

Εξαιρετικά αργές για την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή είναι οι κινήσεις που γίνονται για εξεύρεση λύσης για τη νέα χρονιά.

Οπως μετέφερε εδώ και πολλές ημέρες η «Μetrosport» και το metrosport.gr, οι όποιες επαφές γίνονται με ιδιοκτήτες άλλων ομάδων για αγορά ΑΦΜ είναι ατομικές, δεν γίνονται με συνεννόηση και με συνεργασία με τους θεσμούς του συλλόγου. 

Η τελευταία χρονικά ήταν αυτή του Σάκη Χατζόγλου με τον Μανώλη Μαθιουλάκη στη Κρήτη, περίπτωση η οποία φαντάζει απίστευτα δύσκολο να υλοποιηθεί. Αφενός γιατί είναι χρονοβόρα και ίσως αξεπέραστη η δυνατότητα μίας τέτοιας συμφωνίας μεταξύ δύο ομάδων που απέχουν τόσο μακριά γεωγραφικά και αφετέρου γιατί το ποσό που απαιτείται για αγορά και πληρωμή των χρεών είναι μεγάλο. Ακόμη όμως και αν συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, το μεγάλο πρόβλημα στον Ηρακλή είναι η έλλειψη του ανθρώπου που θα μπει μπροστά, θα αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις-μέσω και των απαραίτητων υπογραφών που απαιτούνται-και φυσικά θα χρηματοδοτήσει την προσπάθεια της νέας χρονιάς. 

Τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με τις πληροφορίες επιζητείται μία προσπάθεια συσπείρωσης και ξεκαθαρίσματος της κατάστασης, έτσι ώστε να τεθούν όλες οι περιπτώσεις και με καθαρό μυαλό και οργάνωση να προκριθεί ποια είναι η καλύτερη. Ετσι ώστε να στοχεύσουν εκεί στον Ηρακλή και με συγκεκριμένη ομάδα ατόμων-μεταξύ των οποίων φοροτεχνικοί και νομικοί- να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την αγορά ΑΦΜ και τη συμμετοχή όπως όλα δείχνουν σε μη επαγγελματική κατηγορία. Διαφορετικά ο Ηρακλής κινδυνεύει να μην αγωνιστεί πουθενά τη νέα σεζόν…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.