Ο Μάτζικ Τζόνσον στην Ζάκυνθο με τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον ράπερ LL COOl J

Metrosport Team12 Ιουλίου 2022

Ο θρύλος του NBA ο Μάτζικ Τζόνσον δεν έχει αφήσει νησί για νησί στην Ελλάδα, που να μην έχει επισκεφθεί φέτος το καλοκαίρι. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας που χόρευε στα παρκέ κάνοντας μαγικά (εξ ου και το προσωνύμιο Magic) ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζοντας τα ελληνικά τοπία και αποθεώνοντας με κάθε τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και τις ομορφιές της χώρας μας.

Οπως αποκαλύφθηκε σχεδόν τυχαία, το βράδυ της Κυριακής ο Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκε στη Ζάκυνθο όπου απόλαυσε ψάρι στην πολύ γνωστή ταβέρνα του Κόμη, ένα μέρος που χτυπά σχεδόν το απόλυτο σκορ στη βαθμολογία των ανθρώπων που έχουν δειπνήσει εκεί. Μαζί με τον Μάτζικ, στην Ζάκυνθο βρέθηκαν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάμιουελ Τζάκσον και ο πολύ γνωστός τραγουδιστής LL COOl J -θρύλος της ραπ- επιχειρηματίας και ηθοποιός, όπως θα θυμούνται οι φαντικοί της σειράς NCIS: Los Angeles.


Ο θρύλος του μπάσκετ σε συνέχεια της εξόρμησής του στα νερά του Ιονίου, βρέθηκε και στο νησί της Κεφαλλονιάς, όπου απόλαυσε το μεσημεριανό του φαγητό σε γνωστή ταβέντα στο Φισκάρδο. Ο φακός κάποιου επίδοξου «παπαράτσι», απαθανάτισε την παρέα των αστέρων, που έχουν ενθουσιάσει κάθε Έλληνα με την παρουσία τους στη χώρα μας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.