Ο Μάτος, ο Μέλο και το ζίου ζίτσου

Κώστας Πετρωτός16 Νοεμβρίου 2020

Απασχόλησε έντονα τα βραζιλιάνικα μίντια, η φάση με την μονομαχία του Λέο Μάτος με τον Φελίπε Μέλο και κυρίως η κίνηση του αμυντικού της Παλμέιρας να «κλειδώσει», με άκρως επικίνδυνο τρόπο, το χέρι του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ και παλιού συμπαίκτη του στην Φλαμένγκο.

Ήταν τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον που έδειξαν τα μέσα ενημέρωσης στην «χώρα του καφέ» για την συγκεκριμένη φάση, που έφτασαν στο σημείο να απευθυνθούν σε επαγγελματίες αθλητές πολεμικών τεχνών για να την αναλύσουν.

Ενας εξ αυτών, ο Γκλόβερ Τεϊσέιρα σχολίασε την κίνηση του Φελίπε Μέλο ως «χτύπημα ζίου ζίτσου». Είπε συγκεκριμένα: «Φαίνεται ότι ο Μέλο ήξερε τι έκανε. Είχα δεχθεί και εγώ τέτοιο χτύπημα, τραυματίστηκα στον ώμο και χρειάστηκε να κάνω θεραπεία για αρκετό καιρό για να το ξεπεράσω. Ο γιατρός μου μού είπε ότι θα μπορούσα να είχα πάει και για επέμβαση». Ενας άλλος μαχητής, ο Φαμπρίσιο Βέρντουμ, τόνισε ότι ο Μέλο πήρε την τέλεια θέση, κινήθηκε γρήγορα και ακινητοποίησε τον Μάτος». Όσο για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, έμεινε με το παράπονο ότι η φάση δεν πήγε στο VAR και έτσι ο Μέλο γλίτωσε μία βέβαιη κόκκινη κάρτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.