Ο Ματίγια έχει προτάσεις, αλλά περιμένει και τον Αρη

Γιώργος Στράντζαλης21 Ιουνίου 2022

Εκτός του Χουλιάν Κουέστα ο Αρης δεν προχώρησε σε άλλη ανανέωση συμβολαίου, ενδεικτικό της πρόθεσης των Κιτρινόμαυρων να εφαρμόσουν το πλάνο που είχαν εκπονήσει από την αρχή, τη δημιουργία δηλαδή μιας… νέας ομάδας.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και τις μεταγραφικές αναζητήσεις που γίνονται για την κάλυψη των πολλών κενών που έχουν δημιουργηθεί δύσκολα θα προχωρήσει άλλη ανανέωση, πλην μιας περίπτωσης. Αυτή του Χαβιέρ Ματίγια. Ο Χερμάν Μπούργος είχε ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα (μαζί με αυτή του Κουέστα) αλλά η οικονομική απόσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών απομακρύνει ολοένα και περισσότερο τις πιθανότητες να κληθεί να ανανεώσει. 

Αυτό θα συμβεί ενδεχομένως μόνο αν ο ποδοσφαιριστής “ρίξει νερό στο κρασί του”, υποχωρήσει των αρχικών του απαιτήσεων και φτάσει την αντιπρόταση κοντά στα “θέλω” του Αρη. Την ίδια ώρα πάντως ο Ματίγια βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, έχοντας μάλιστα δελεαστικές προτάσεις (και) από Σ. Αραβία, αλλά όπως προκύπτει από το περιβάλλον του θα περιμένει τον Αρη να δει αν μπορούν να δημιουργηθούν ξανά ρεαλιστικές πιθανότητες για την παραμονή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.