Ο Μάρτινς δεν έχει κερδίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει σήμερα. Οι δύο ομάδες, «διαστάυρωσαν τα ξίφη» τους και πριν από δύο εβδομάδες στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, καθώς ήρθε ισόπαλος με 1-1 χάρη σε τέρμα του Μπα.

Είναι γεγονός πως, εντός έδρας η αρμάδα του Πέντρο Μαρτίνς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ σε τρεις περιπτώσεις gγια το πρωτάθλημα. Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα ο Πάμπλο Γκαρσία, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την 4η θέση. Από την άλλη, το άγχος μεταφέρεται στην  πλευρά του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού, όπου από την μέρα που ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ εντός έδρας.

Την περσινή χρονιά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκοψε το αήττητο του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε στο «Καραϊσκάκης» με 0-1 χάρη στο τέρμα του Ενέα Μιχάι στο 90 με κεφαλιά.

Το 2019, για την 12η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδεχόταν ξανά τον Δικέφαλο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 χάρη στα τέρματα των Ίνγκασον από πλευράς ΠΑΟΚ και Βαλμπουενά από πλευράς Ολυμπιακού.

Τον Σεπτέμβρη του 18 για την 5η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε ξανά τον Ολυμπιακό με 0-1 χάρη στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς στο 49' λεπτό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.