Ο Μαρτίνς ακόμη θυμάται ότι ο Μίσιτς δεν πήγε στον Ολυμπιακό

Κώστας Πετρωτός19 Μαΐου 2020

Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστό, πέτυχε να παραταθεί ο δανεισμός του Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι τις 20 Ιουνίου, όταν και θα καταβάλει τα χρήματα για την αγορά των δικαιωμάτων του και λογιστικά η μεταγραφή θα μπει στον ισολογισμό της επόμενης περιόδου. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα που γίνονταν οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Πορτογάλων, στην χώρα της Ιβηρικής ήρθαν στο προσκήνιο παλιές και νέες ιστορίες ενδιαφέροντος για τον Κροάτη μέσο.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Πέδρο Μαρτίνς για να πάρει τον Μίσιτς στον Ολυμπιακό στους πρώτους μήνες τους στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Τότε, ορισμένοι μάνατζερ που ήταν κοντά στον 50χρονο τεχνικό του πειραϊκού συλλόγου, μετέφεραν προφορικά το ενδιαφέρον προς το περιβάλλον του υψηλόσωμου μέσου, χωρίς όμως να καταφέρουν να κινηθούν μεθοδικά και αποτελεσματικά, όπως ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος παρουσίασε εγγράφως την πρότασή του, τόσο στον παίκτη, όσο και στην Σπόρτινγκ, με αποτέλεσμα να πετύχει τον δανεισμό του παίκτη και τώρα ο Μαρτίνς να μην μπορεί να ξεχάσει πως δεν έχει τον Κροάτη παικταρά στην ομάδα του.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.