Ο Μαρθελίνο δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό: «Ήταν σκληρό...»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός και πάλι στο δρόμο του Μαρθελίνου ως προπονητή της Βιγιαρεάλ και δεν μπορεί να ξεχάσει το κάζο του καλοκαιριού.

Οι πράσινοι αναμετρούνται με την Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa league την ερχόμενη Πέμπτη 30/11 και με νίκη γίνουν το φαβορί για την 2η θέση και θα συναντήσουν και πάλι τον Ισπανό . Ο νέος προπονητής των κίτρινων υποβρυχίων έχει άσχημες αναμνήσεις από την ομάδα του Γιοβάνοβιτς καθώς το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό γύρο του champions league που ήταν και ο λόγος της αποχώρησης του από το πάγκο των Μασσαλών. 

Σε δηλώσεις του στην "El Mediterraneo", ο 58χρονος τεχνικός θυμήθηκε τον αποκλεισμό από τους Πράσινους, κάνοντας λόγο για ένα πολύ σκληρό, αλλά και άδικο αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως αποκλειστήκαμε, δεν ήταν μόνο άδικο, ήταν σκληρό. Νομίζω ότι ήταν πολύ σκληρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει. Συνέβη σε μένα και σε πολλούς άλλους προπονητές. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να σκοράρεις ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλό σου για να κερδίσεις και να προκριθείς», ανέφερε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Επιμέλεια: Κωσταντίνος Σιαμήτρας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.