Μαρτυρία Έλληνα από τη Νάπολη: «Αυτό που έγινε χθες και σήμερα είναι απίστευτο, συγκλονιστικό»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Μίχου που ζει στη Νάπολη και μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεός για όλους τους Ναπολιτάνους ήταν, είναι και θα είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Δεν είναι μόνο παιδί της Αργεντινής, αλλά και της Νάπολη. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει άλλος που θα αγαπηθεί τόσο πολύ όσο ο Μαραντόνα στη Νάπολη. 

Αυτό που έγινε χθες και σήμερα είναι απίστευτο, συγκλονιστικό θα έλεγα. Ο Μαραντόνα είχε πει μην περιμένετε μία μέρα οι κάτοικοι της Νάπολη να υποστηρίξουν την Εθνική Ιταλίας, ενώ τις προηγούμενες μέρες τους αποκαλείτε τρομοκράτες. 

Ο Μαραντόνα μπόρεσε στο διάστημα που ήταν στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι να γράψει ιστορία. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Πως έχουν οι γιαγιάδες εικονοστάσια και κεριά στα σπίτια τους, στη Νάπολη έχουν τον Μαραντόνα. Είναι δυνατόν; Δεν υπάρχει. 

Πρέπει να περάσει μια δεκαετία για να αλλάξει μετονομασία το γήπεδο. Το υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει άδεια στο Νομάρχη και θα γίνει γρήγορα η μετονομασία του Σαν Πάολο σε γήπεδο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Το θέλει ο λαός και θα γίνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.