Ο Μάντζιος δεν μετακινείται, ας το καταλάβουν, πρωτίστως, οι παίκτες

Μάνος Χατζάκης31 Ιανουαρίου 2022


Δεν πέρασε και λίγα ο Αρης τις τελευταίες εβδομάδες. Η κατανομή των ευθυνών στη συνάρτηση εικόνας-αποτελεσμάτων δεν άφησε κανέναν στην απ' έξω και εν μέσω αυτών των καταστάσεων, ήρθαν τα γκολ και η πρώτη νίκη στο 2022.

Αν ο Αρης δεν κέρδιζε στο Αγρίνιο, θα έμενα και ψυχολογικά και πρακτικά μακριά από τις θέσεις των play off. Η νίκη αντιστρέφει τους όρους κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος από τη νίκη επί του φορμαρισμένου συνόλου του Γιάννη Αναστασίου.

Μάλλον πρέπει όλοι να το αντιληφθούν πως ο Ακης Μάντζιος δεν μετακινείται από τη θέση του. Ας το καταλάβουν και το αποδεχθούν -πρώτιστα- οι ποδοσφαιριστές και μετά όλοι οι υπόλοιποι, γιατί οι παίκτες είναι που συνεργάζονται μαζί του και προπονούνται υπό τις οδηγίες του.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη ο Αρης παίζει με την ΑΕΚ στο Χαριλάου και πρέπει να εξασφαλίσει το πλαίσιο, ώστε να τύχει καλής διαιτησίας και όχι, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, να θυσιάζεται στον βωμό συμφερόντων, που δεν τον αγγίζουν.

Μέχρι τότε, το σύνολο του Μάντζιου μπορεί να δουλέψει και με ηρεμία και με καλύτερες σταθερές, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την έδρα του, για να κάνει το 2/2. Τα σκαμπανεβάσματα είναι ίδιον της φετινής προσπάθειας, ωστόσο οι εμπλεκόμενοι ας βρουν τι φταίει και ας τα λύσουν, για να μη δώσουν άλλα δικαιώματα. Ο Αρης χρειάζεται σταθερότητα σε απόδοση και ψυχολογία, αλλιώς θα επαναλαμβανόμαστε σε όσα βλέπουμε, λέμε και μεταφέρουμε.

Τα ψέματα μάλλον τελειώνουν για όλους. Από τη στιγμή που οι αποφάσεις λήφθηκαν και μοιάζουν... τελικές, τότε όλοι πρέπει να επικεντρωθούν στον μοναδικό στόχο, που απέμεινε. Ούτε κόνξες, ούτε κόντρες, ούτε δικαιολογίες χωρούν πλέον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.