ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάντζιος ανοίγει το rotation

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Η απόφαση διεύρυνσης του rotation είναι δεδομένη από τον Άκη Μάντζιο και αφορά τους αγώνες του Άρη που ακολουθούν μέχρι και τη διακοπή για το Πάσχα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει διαπιστώσει την επιβάρυνση συγκεκριμένων παικτών και κυρίως θέλει να αποφύγει κάθε σενάριο τραυματισμών ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ξεκινώντας από το δεύτερο, ο Φραν Βέλεθ έμεινε εκτός προγράμματος για περίπου τρεις εβδομάδες λόγω θλάσης και μόλις χθες ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση.

Ο Ισπανός κεντρικός δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τον τελευταίο τραυματισμό, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και μάλλον θα του δοθεί ένα ημίχρονο συμμετοχής ούτως ώστε να βοηθηθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Αυτή η απόφαση βρίσκεται σε συνάρτηση με το πλάνο διαχείρισης του Φαμπιάνο ο οποίος πλέον αρχίσει να… βγάζει την κόπωση μιας χρονιάς.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι από τους πιο επιβαρυμένους και θα χρειαστεί να μοιραστεί τον χρόνο συμμετοχής – στη θέση του δεξιού στόπερ με τους Φραν Βέλεθ, Λίντσεϊ Ροζ – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να δοθούν ανάσες και στον Λίντσεϊ Ροζ.

Πηγαίνοντας στα αμυντικά άκρα, είναι δεδομένο ότι ο Βαλεντίνο Φατόρε θα πάρει φανέλα βασικού σ’ ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας, χρόνος και παιχνίδια θα μοιραστούν σε Φεράρι και Μοντόγια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ζαν Ζουλ αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού καθώς όμως κατατάσσεται στη λίστα των παικτών που είναι επιρρεπείς, ενδέχεται να μην αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος θα μοιράσει τον χρόνο στον Καμερουνέζο αλλά και στους Βερστράτε, Τζούρασεκ, Βέλεθ.

Παρότι μετρά τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, σε σύγκριση με κάθε άλλον παίκτη, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση αθλητή.

Ο Τσέχος θέλει να παίζει σε κάθε αγώνα, εντούτοις, ο Άκης Μάντζιος ήδη του εξήγησε ότι θα χρειαστεί συντηρητικό τρόπο χρησιμοποίησης.

Πλέον εξάλλου έχει επιλογές με τους Μάνου Γκαρθία, Γιάννη Φετφατζίδη.

Γενικώς η επιθετική γραμμή είναι το τελευταίο που απασχολεί τον 55χρονο προπονητή υπό την οπτική της ύπαρξης λύσεων.

Στην κορυφή αυτής προβλέπεται να υπάρξει εναλλαγή προσώπων μεταξύ Μορόν και Ανσαριφάρντ ενώ και ο Μιχάλης Παναγίδης θα μπει στο πλάνο των παικτών που θα χρειαστεί να αγωνιστούν στα άκρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.