Τελική ευθεία για Μαντσίνι, Άρη και Ολυμπιακό

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι φαίνεται πως σκέφτεται... ξανά τα όσα έχουν λάβει χώρα μεταξύ του ίδιου και του Άρη, καθώς ο Αργεντίνος παραμένει ακόμα χωρίς πρόταση η οποία ενδεχομένως θα καλύπτει τόσο τον ίδιο όσο και τον σύλλογο, έτσι ο ίδιος παραμένει εκτός ομάδας και δεν βρίσκεται στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου ενόψει της συνέχειας.

Ο 26χρονος δείχνει την απογοήτευση του στους δικούς του ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη, καθώς φαίνεται πως άλλα πράγματα του είχαν «υποσχεθεί» και άλλα βλέπει τώρα, καθώς παραμένει ανενεργός κάτι που μπορεί να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να φτάσει πρόταση που θα κάνει τον Άρη να τον παραχωρήσει.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Metrosport.gr, οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν ότι υπήρχε ένα σχέδιο αποχώρησης μέσω της νομικής οδού με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του σε συγκεκριμένη ομάδα, με τους ιθύνοντες να υπογραμμίζουν πως ο παίκτης είτε θα πουληθεί είτε θα συνεχίσουν λειτουργούν βάσει των κανονισμών διαχείρισης της FIFA για παίκτες που δεν υπολογίζονται κάτι το οποίο έχει το κόστος της απώλειας ενός σημαντικού παίκτη ή μάλλον της μείωσης της αξίας ενός περιουσιακού στοιχείου.

Το θέμα του Μαντσίνι και της αποχώρησης του, σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ και τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μοιάζει να είναι στην τελική ευθεία του. Σύμφωνα με αυτά ο Ολυμπιακός πολύ σύντομα θα κάνει την κίνηση του και θα τον κάνει δικό του, με τον Άρη βέβαια να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.