Ο Μαντσίνι θέλει Ολυμπιακό, η μετακίνησή του στον Πειραιά μοιάζει αναπόφευκτη

Γιώργος Στράντζαλης23 Δεκεμβρίου 2022

Φαίνεται ότι πλέον παίζονται οι τελευταίες πράξεις ενός μεταγραφικού σήριαλ, αυτό της πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό τον οποίον προτιμά αντί ομάδας της Ρωσίας η οποία επίσης εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον.


Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας πώλησης καθώς ακόμη και την ημέρα απόφασης επιστροφής του παίκτη στις προπονήσεις η «Μ» και metrosport.gr είχαν γράψει ότι αυτή η εξέλιξη δεν διέγραφε το σενάριο παραχώρησής του. Αυτό είναι προαποφασισμένο από καιρό, απλά με την (προσωρινή) επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις διορθώθηκε ένα λάθος ή μάλλον ενώθηκαν οι ανάγκες των δύο πλευρών. Ο Αρης δεν είχε την πολυτέλεια στέρησης της προσφοράς του παίκτη και παράλληλα δεν λειτουργούσε υπέρ του ο παραγκωνισμός του Μαντσίνι γιατί ταυτοχρόνως μειωνόταν η τιμή του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Ο δε Αργεντίνος επίσης ήταν χαμένος για τον ίδιο λόγο. 

Είχαμε σημειώσει επίσης ότι η πρόταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιούσε τον Θόδωρο Καρυπίδη καθώς επίσης και ότι ο τελευταίος διαπραγματευόταν με άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Χθες, η ΠΑΕ Αρης επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ομάδα από τη Ρωσία καθώς επίσης και την πρόταση από τον Ολυμπιακό. Λίγο νωρίτερα, πληροφορίες από την Αθήνα έκαναν λόγο για οριστικό deal μεταξύ Αρη και Ολυμπιακού για την πώληση του παίκτη. Οι «κίτρινοι» δεν επιβεβαίωσαν το παραμικρό, σημείωσαν ότι η τελική απόφαση θα παρθεί κατόπιν συζήτησης της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή.

Επί της ουσίας, πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Μαντσίνι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να πάει στη Ρωσία και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι ίδιες πηγές λένε ότι δεν είναι η ίδια ελληνική ομάδα που ενδιαφερόταν γι’ αυτόν πριν ξεκινήσει η «φασαρία» του με τον Αρη. Άλλη τον περίμενε να μείνει ελεύθερος αλλά… ατύχησε. Καθώς οι «κίτρινοι» έχουν την πρόθεση πώλησης του Μαντσίνι, μένει να φανεί αν θα τα βρουν στο οικονομικό με τον Ολυμπιακό και φυσικά αν θα συμφωνήσει ο παίκτης με τους Πειραιώτες. Πληροφορίες από την Αθήνα υποστηρίζουν ότι είναι ζήτημα χρόνου αυτές οι συμφωνίες καθώς επίσης και ότι άμεσα αναμένεται η επισημοποίηση του deal.

Ο χαρακτηρισμός αυτού θα εξαρτηθεί από το ποσό που θα εισπράξει ο Αρης μέσα από την πώληση ενός εκ των κορυφαίων παίκτες του. Στόχος των «κίτρινων» ήταν ένα ποσό περί των 2.000.000 ευρώ, αλλά στις μεταγραφικές περιόδους που προηγήθηκαν καμία ομάδα δεν πρόσφερε τόσα χρήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.